Autor | Mesaj |
florinutz
Newbie
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
27-01-2008 19:25
|
filtru de particule diesel
salut. am un Ford Focus 1,8 TDi din 2000 cumparat din Belgia si am constatat cu stupoare ca este Euro 2 pentru care taxa este de cam 3500 euro, aproape cat pretul masinii. eu credeam ca este euro 3. exista vreo modalitate prin care taxa sa fie mai mica? prin forumuri am observat ca dotarea masinii cu filtru de particule o poate transforma in Euro 3 si automat taxa mai mica. este adevarat? eventual, v-as fi foarte recunoscator pentru orice solutie salvatoare. sunt disperat, nu mai am atatia bani pentru inmatriculare. va multumesc
|
inceputul paginii |
|
Benelux
Neinregistrat
Mesajul acesta:
27-01-2008 23:04
|
Re: filtru de particule diesel
exista 2 posibilitati:
o vinzi mai departe si scapi
sau o inscrii si gata.
Variante de mijloc in Romania , nu exista ....
IN ambele probleme, te pot ajuta
|
inceputul paginii |
|
tamas radu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
31-01-2008 09:52
|
salut. am un Ford Focus 1,8 TDi din 2000 cumparat din Belgia si am constatat cu stupoare ca este Euro 2 pentru care taxa este de cam 3500 euro, aproape cat pretul masinii. eu credeam ca este euro 3. exista vreo modalitate prin care taxa sa fie mai mica? prin forumuri am observat ca dotarea masinii cu filtru de particule o poate transforma in Euro 3 si automat taxa mai mica. este adevarat? eventual, v-as fi foarte recunoscator pentru orice solutie salvatoare. sunt disperat, nu mai am atatia bani pentru inmatriculare. va multumesc | un filtru costa cam 100 euro,au spus la TV
|
inceputul paginii |
|
none
Neinregistrat
Mesajul acesta:
17-10-2008 23:09
|
Re: Re: filtru de particule diesel
un filtru costa cam 100 euro,au spus la TV |
lol, la banii astia as lua si eu vreo 3... sa fie...
Deci serios acum, nope nu este 100, variaza in functie de motor, marime, tipul filtrului activ sau pasiv etc, cel mai ieftin este vreo 500 E si ajung pana pe la 1800 E
|
inceputul paginii |
|
Kaly
Neinregistrat
Mesajul acesta:
11-12-2008 18:03
|
salut. am un Ford Focus 1,8 TDi din 2000 cumparat din Belgia si am constatat cu stupoare ca este Euro 2 pentru care taxa este de cam 3500 euro, aproape cat pretul masinii. eu credeam ca este euro 3. exista vreo modalitate prin care taxa sa fie mai mica? prin forumuri am observat ca dotarea masinii cu filtru de particule o poate transforma in Euro 3 si automat taxa mai mica. este adevarat? eventual, v-as fi foarte recunoscator pentru orice solutie salvatoare. sunt disperat, nu mai am atatia bani pentru inmatriculare. va multumesc |
dute la RAR cauta-i pe baietii destepti si-ti transforma masina in euro 3 cu...400euro daca masina e din 2000 si e TDI sigur nu are mai mult 130gr/ noxe...bafta
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|