Autor | Mesaj |
baronu
Newbie
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
22-06-2007 15:22
|
Senzor Service - Renault Clio
Am un Renault Clio 1.5 DCI model 2002 si de la un timp mi se aprinde pe bord un senzor "SERV" impreuna cu un alt senzor de airbag.Pana acum se mai aprindea si se stingea cu intermitenta,dar de cateva zile nu se mai stinge.Stie cineva ce poate fii...sau mai ales cum il pot face sa nu se mai aprinda? Cata
|
inceputul paginii |
|
gza
Neinregistrat
Mesajul acesta:
24-07-2007 14:09
|
Re: Senzor Service - Renault Clio
Am un Renault Clio 1.5 DCI model 2002 si de la un timp mi se aprinde pe bord un senzor "SERV" impreuna cu un alt senzor de airbag.Pana acum se mai aprindea si se stingea cu intermitenta,dar de cateva zile nu se mai stinge.Stie cineva ce poate fii...sau mai ales cum il pot face sa nu se mai aprinda? | spira airbag
|
inceputul paginii |
|
gza
Neinregistrat
Mesajul acesta:
24-07-2007 14:09
|
Re: Senzor Service - Renault Clio
Am un Renault Clio 1.5 DCI model 2002 si de la un timp mi se aprinde pe bord un senzor "SERV" impreuna cu un alt senzor de airbag.Pana acum se mai aprindea si se stingea cu intermitenta,dar de cateva zile nu se mai stinge.Stie cineva ce poate fii...sau mai ales cum il pot face sa nu se mai aprinda? | spira airbag
|
inceputul paginii |
|
gza
Neinregistrat
Mesajul acesta:
24-07-2007 14:10
|
Re: Re: Senzor Service - Renault Clio
nu poti
|
inceputul paginii |
|
marian dutu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
25-07-2007 22:05
|
Re: Re: Re: Senzor Service - Renault Clio
feriti-va de walter autos teapa teapa nu dati bani in avans
www.walterautos.com-teapa atentie nu dati bani
|
inceputul paginii |
|
marian dutu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
25-07-2007 22:08
|
Re: Re: Re: Re: Senzor Service - Renault Clio
feriti-va de walter autos teapa teapa nu dati bani in avans
www.walterautos.com-teapa atentie nu dati bani |
0746025566 teapa nu dati bani
|
inceputul paginii |
|
cristina
Neinregistrat
Mesajul acesta:
12-11-2007 16:56
|
Re: Re: Re: Senzor Service - Renault Clio
si eu am un clio si am acceasi proble....de ce spui ca nu se poate face nimic?
|
inceputul paginii |
|
verificati
Neinregistrat
Mesajul acesta:
23-11-2007 12:24
|
Re: Re: Re: Re: Senzor Service - Renault Clio
Daca este masina la mana a doua airbagul s-ar putea sa fie deja sarit.Acum s-au specializat si in smecheriile astea.Vedeti sa nu fost lovita masina.Stiu masini care nu mai aveau airbag fiindca fusese lovita si sarise airbag-urile, dar erau facute atat de bine ca nu-ti dadeai seama.
|
inceputul paginii |
|
cosmin it
Neinregistrat
Mesajul acesta:
15-08-2008 07:45
|
Re: Re: Senzor Service - Renault Clio
sub scaunul tau gasesti un grup de fire umbla la ele in sensul de a face contactul mai bine caci din cauza gropilor cateodata firele nu mai fac contac intre ele;doar miscale un pic.
|
inceputul paginii |
|
andreea
Neinregistrat
Mesajul acesta:
20-03-2009 16:53
|
Re: Re: Re: Re: Re: Senzor Service - Renault Clio
Daca este masina la mana a doua airbagul s-ar putea sa fie deja sarit.Acum s-au specializat si in smecheriile astea.Vedeti sa nu fost lovita masina.Stiu masini care nu mai aveau airbag fiindca fusese lovita si sarise airbag-urile, dar erau facute atat de bine ca nu-ti dadeai seama. |
nu neaaparat. si eu am aceeasi probl si se pare ca este de la mufa de sub scaun (dc ai in 2 usi ca mine), s-a slabit de la fataitul scaunul. decuplezi bateria, o lasi 10 min sa se descarce condensatorii, decuplezi mufa de airbag si apoi verifici firele/mufa. Este posibil sa ai un fir slabit. O alta varianta mai este de la capsula de la centuri....la un impact mai brusc sa se fi "decalnsat" si sa ii transmita calculatorului eroarea.
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|