Autor | Mesaj |
Lake
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
02-05-2007 12:45
|
Ce masina sa-i iau nevestii?
Ma intereseaza o masina mica, de oras. Dar nu dispun decat de vreo 3000, hai 3500 euro. Ce ma sfatuiti?
|
inceputul paginii |
|
GeluParalelu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
02-05-2007 12:51
|
Re: Ce masina sa-i iau nevestii?
Matiz, daca vrei sa o iei din Romania, sau Twingo, daca o aduci de afara.
|
inceputul paginii |
|
OZ
Neinregistrat
Mesajul acesta:
03-05-2007 15:36
|
Re: Re: Ce masina sa-i iau nevestii?
E un subiect interesant, ce conduce sotul fata de ce conduce sotia...
Eu personal merg cu o Vitara de 9 ani si sotia mea are O Almera noua.
Niste prieteni,el are Cielo,sotia o Vectra noua.
Altul un A6 sotia Tuareg V 10.
Dar majoritatea e invers:
Sa iau vecinii mei:Barbatul-Navara Femeia -Clio.
B Navara,F-Matiz.
B. Primera,F-Kia Pride.
B Pajero,F-Cielo
B Seria 5,F-Golf
B X5-F 206
Culminant este un vecin de-al soacrei mele.Are copil nou nascut care merge cu Tico sotiei,iar el cu cainele in un Focus break.
Nu stiu unde merg ,dar pleaca cu ambele masini si se intorc tot impreuna.Bebelusul e in Tico,lucru care pe nime ma exaspereaza.
Mai ales ca e un tip la 155 cm,sotia lui are ceva mai mult...
De ce in majoritatea cazurilor,la noi in tara ,barbatul merge cu masina mai nou si mai scumpa,iar sotia cu rabla?
Mai ales cand transporta si copii in ea!
Am dreptate?
|
inceputul paginii |
|
dusko
Junior member
Mesajul acesta:
03-05-2007 15:49
|
Re: Re: Re: Ce masina sa-i iau nevestii?
perfecta dreptate!
nici eu nu pot sa inteleg mentalitatea asta... e o chestie atat de primitivista, ca alt cuvant nu concep... stupid stupid... eu daca as fi un om din ala, m-as calca singur cu masina ca sa scap lumea de prezenta mea.
eu de pilda, fiindca nu pot sa cumpar doua masini noi in fiecare an, schimb intr-un an masina mea, in celalat masina sotiei, numai bine expira si garantia...
|
inceputul paginii |
|
Balu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
04-05-2007 14:46
|
Re: Re: Re: Re: Ce masina sa-i iau nevestii?
La mine e la fel , din simplul motiv ,ca nevast mea atrage accidentele . e un sofer extraordinar conduce cred mult mi bine si decat mine (eu nu prea respect nici o regula ).rezultate :in doi ani cu o medie de aprox. 20 km pe zi, 7 (sapte) accidente si la toate ceilalti au fost cei care au gresit. eu :in 7 ani cu ?km parcursi un accident ,e drept din vina mea(oboseala) concluzia :ea conduce papucul din 88 si eu pe cel din 2005 care deja are 70 000km
|
inceputul paginii |
|
Axel
Neinregistrat
Mesajul acesta:
07-05-2007 12:41
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ce masina sa-i iau nevestii?
la 3500- Matiz, Tico, sau poti incerca sa mai strangi vreo 2000 si-ti iei un clio.
|
inceputul paginii |
|
je
Neinregistrat
Mesajul acesta:
08-05-2007 15:27
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ce masina sa-i iau nevestii?
La mine e la fel , din simplul motiv ,ca nevast mea atrage accidentele . e un sofer extraordinar conduce cred mult mi bine si decat mine (eu nu prea respect nici o regula ).rezultate :in doi ani cu o medie de aprox. 20 km pe zi, 7 (sapte) accidente si la toate ceilalti au fost cei care au gresit. eu :in 7 ani cu ?km parcursi un accident ,e drept din vina mea(oboseala) concluzia :ea conduce papucul din 88 si eu pe cel din 2005 care deja are 70 000km | Pai tocmai ptr ca e implicata in accidente,trebuie protejata!!!!!!
|
inceputul paginii |
|
Lake
Neinregistrat
Mesajul acesta:
10-05-2007 11:46
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce masina sa-i iau nevesti
tico iese din discutie, mai bine cu tramvaiul, dar s-ar putea un KA sau un corsa, mi-a promis cineva ca poate imi gaseste dincolo cam la pretul dorit. de un seicento ce parere aveti? cel mai mult mi-ar placea KA. cred ca nu m-as mai duce cu golful, ci cu Ka-ul la serviciu...
|
inceputul paginii |
|
dusko
Neinregistrat
Mesajul acesta:
10-05-2007 23:05
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce masina sa-i iau nev
tico iese din discutie, mai bine cu tramvaiul, dar s-ar putea un KA sau un corsa, mi-a promis cineva ca poate imi gaseste dincolo cam la pretul dorit. de un seicento ce parere aveti? cel mai mult mi-ar placea KA. cred ca nu m-as mai duce cu golful, ci cu Ka-ul la serviciu... |
uita-te la cate stele are la NCAP. pacat de bani daca se intampla ceva, la urma urmei... nu-i asa?
|
inceputul paginii |
|
dasido
Neinregistrat
Mesajul acesta:
11-05-2007 21:36
|
va rasp eu la toate
loativa cate un porche boxter sau 911 turbo k are airbag
|
inceputul paginii |
|
danilo
Neinregistrat
Mesajul acesta:
11-05-2007 21:45
|
resp ioo
un scuter e mai bun decat masina si dak ai copil poti sa il tii pe coarne k sa ai grija de el dak sti in buc dak nu .................
|
inceputul paginii |
|
Garfield
Neinregistrat
Mesajul acesta:
17-05-2007 11:18
|
Re: Re: Re: Ce masina sa-i iau nevestii?
De ce in majoritatea cazurilor,la noi in tara ,barbatul merge cu masina mai nou si mai scumpa,iar sotia cu rabla? |
in America se poarta invers...Sotzia, prietena conduce ce e mai bun, mai sigur, mai protectiv mai ales cind e vorba de copii in familie. Orice mama tinara din middle-class conduce in general SUV(din tagma Lexus, Infiniti, Murano, Tribeca, Highlander, Pilot) /Minivan (Venture, Caravan, Odissey, Sienna), sau cross-over gen Forester, Oulander etc, Barbatul se chinuie cu masina mica. Sau sotzia are un station wagon. Daca barbatul are masina mai fortzoasa...ori este sport, ori este lux, ori este SUV. Dar in general, prietena, sotzia nu primeste 2-nd rate equipment.
|
inceputul paginii |
|
pedrosan
Neinregistrat
Mesajul acesta:
12-06-2007 13:30
|
Ma intereseaza o masina mica, de oras. Dar nu dispun decat de vreo 3000, hai 3500 euro. Ce ma sfatuiti? |
cumparai o masina de spalat rufe si daca o vrea tunata i-ai si o cratita de teflon, ca sa imbine utilul cu placutul .
|
inceputul paginii |
|
dusko
Junior member
Mesajul acesta:
12-06-2007 22:51
|
Re: Re: Ce masina sa-i iau nevestii?
cumparai o masina de spalat rufe si daca o vrea tunata i-ai si o cratita de teflon, ca sa imbine utilul cu placutul . |
dupa mostra asta de intelepciune pot sa mor linistit, acum am aflat si eu Adevarul, am vazut Lumina... am atins Nirvana, ce dracu`...
|
inceputul paginii |
|
Tase
Neinregistrat
Mesajul acesta:
14-06-2007 16:21
|
Ma intereseaza o masina mica, de oras. Dar nu dispun decat de vreo 3000, hai 3500 euro. Ce ma sfatuiti? |
Daca reusesti sa gasesti o Skoda Fabia de prin 2002 la pretul asta. este o masina super! Are motor Volkswagen si este foarte manevrabila!
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|