Autor | Mesaj |
Manole
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
21-06-2007 17:25
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
Biserica s-a gandit sa inventeze, pardon, sa transmita, cele 10 porunci pentru soferi
|
Iarta-ma Doamne, deja am avut ganduri pacatoase numai citind Decalogul Stiu ca altii sunt mai buni decat mine si apeleaza la toti dumnezeii in trafic, i-am auzit!
Eu sunt totusi pe calea cea buna, tin seama cu strasnicie de prima porunca
|
inceputul paginii |
|
dusko
Junior member
Mesajul acesta:
22-06-2007 00:56
|
Iarta-ma Doamne, deja am avut ganduri pacatoase numai citind Decalogul Stiu ca altii sunt mai buni decat mine si apeleaza la toti dumnezeii in trafic, i-am auzit!
Eu sunt totusi pe calea cea buna, tin seama cu strasnicie de prima porunca |
Dumnezeu te va ierta fiule, te va ierta...
numai sa se intoarca din concediu...
|
inceputul paginii |
|
Sorayna
Newbie
Mesajul acesta:
07-09-2007 13:32
|
Biserica s-a gandit sa inventeze, pardon, sa transmita, cele 10 porunci pentru soferi
|
)Super tare...
|
inceputul paginii |
|
gogo
Neinregistrat
Mesajul acesta:
07-10-2007 14:51
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamna bu
Ai actionat mai mult decat corect.
|
inceputul paginii |
|
gogo
Neinregistrat
Mesajul acesta:
07-10-2007 15:02
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamna bunul-simt
Stimabile!
Se vede ca esti pe dinafara.
Dar fa tot posibilui si mai vezi cum se conduce si in afara.Am vazut in Germania o babaciune tatuata care a trecut pe langa mine de credeam ca stau pe loc.(aveam 170 eu... dar ea ?)Asa ca nustiu in ce masura mai conteaza varsta .Pe arterele care duc pe Coasta de Azur in luna August 80 la suta sunt soferi trecuti de 60 ani.Mergi si ai sa te convingi caci asta se intampla in fiecare an.
Asa ca.....
|
inceputul paginii |
|
gogo
Neinregistrat
Mesajul acesta:
07-10-2007 15:17
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ins
Trebuie sa stii o mica chestie ca atunci cand circuli in munti si mai ales in serpentine nu se tine aproape ca in oras bara la bara ci se lasa spatiu intre masini mai mare dand posibilitatea celor din spate sa poata depasi daca doresc.Chiar daca circuli in gasca spatiul este necesar.Ceia ce nu interzice legea interzice bunul simt asta asa ca sa stii caci tot suntem la acest capitol.Ai sa vezi ca daca procedezi asa nu o sa te mai claxoneze nimeni din motivul asta.Sa auzim de bine!
|
inceputul paginii |
|
EU
Neinregistrat
Mesajul acesta:
28-05-2008 11:54
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamna bunul-simt
Asta nici macar saracie nu e, ci prostie si nesimtire... Si lipsa de reactie a politiei. Si lipsa controalelor periodice asupra posesorilor de permis. Sunt mosi care nu se vad pe ei in oglinda si ies pe strazi. Sunt altii care nu mai stiu ce s-a mai schimbat prin regulamente(a se citi prioritati, nu centura de sig).Sunt altii pe care i-a lovit, doamne fereste, o bola total incompatibila cu iesitul pe sosele si totusi o fac. Problema este IGNORANTA. Oamenii nu vor sa stie. Am vazut oameni cu masini de 10-20 mii de E ifofoliti, cu caciula si geamuri aburite. Am vazut un batranel cu o masina nou-nouta cu oglinzile pliate- lui nu-i trebuiau!!! stie toata lumea cum se ia permisul in tara asta:200E. | TREBUIESC INCENDIATE CU TOT CU EI
|
inceputul paginii |
|
adelina1234
Newbie
Mesajul acesta:
25-07-2011 20:56
|
Respectul pt. majoritatea persoanelor lipseste in orice situatie dar in trafic ce sa mai spun ,eu din pacate imi gasesc masina lovita din cand in cand in parcare in fata blocului apai in trafic "e grele romana asta " si " e grele sa gandim acum "
Editat de mircea pe 29-08-2011 15:43
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 2 din 2 | Du-te la pagina:
<< 1 2
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|