Autor | Mesaj |
Val3ntyN
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
18-08-2008 19:41
|
Dacia Supernova
Vreau ca in aceasta tema sa discutam despre Dacia SuperNova. Daca aveti o asemenea masina, vreau sa imi spuneti si mie ce este bun la ea si ce este rau. Vreau sa flu cat mai multe despre aceasta masina (consum, cost intretinere, etc). Daca nu aveti o asemenea masina, nu va dati cu parerea, va rog eu frumos.
|
inceputul paginii |
|
valyy
Neinregistrat
Mesajul acesta:
15-09-2008 19:39
|
Re: Dacia Supernova
salut am supernova de un an o masina buna depinde cum mergi cu ea consum 6,5-7,00 in oras si 5,00 in afara am mers cu 180 la ora sunt multumit merita toti bani
|
inceputul paginii |
|
Florin
Neinregistrat
Mesajul acesta:
20-03-2009 23:42
|
Salut.am si eu o SuperNova.vreau sa spun ca sunt destul de multumit de ea.motoarele si cutiilie de viteze in astea is de renault clio.putere mare,consum mic.a mea e de 1390 cmc.ce e mai rau la ele e ca au tinichigeria destul de slaba,e tabla de proasta calitate.piesele is cam la preturi de ranault majoritatea.diferenta dintre astea si solenza e la caroserie(la solenta e mai buna umpic)insa la motor...treaba e ca la solenta discul de ambreaj e f slab,f prost facut comparativ cu supernova.la ora actuala iti iei supernova,sa fie si buna cam cu 6000-8000 ron,dar merita,la banii aia e f buna
|
inceputul paginii |
|
florin
Neinregistrat
Mesajul acesta:
26-03-2009 12:43
|
Re: Re: Dacia Supernova
cum pot sa vb cu voi despre dacia super nova
|
inceputul paginii |
|
edi
Neinregistrat
Mesajul acesta:
03-04-2009 23:45
|
Salut.am si eu o SuperNova.vreau sa spun ca sunt destul de multumit de ea.motoarele si cutiilie de viteze in astea is de renault clio.putere mare,consum mic.a mea e de 1390 cmc.ce e mai rau la ele e ca au tinichigeria destul de slaba,e tabla de proasta calitate.piesele is cam la preturi de ranault majoritatea.diferenta dintre astea si solenza e la caroserie(la solenta e mai buna umpic)insa la motor...treaba e ca la solenta discul de ambreaj e f slab,f prost facut comparativ cu supernova.la ora actuala iti iei supernova,sa fie si buna cam cu 6000-8000 ron,dar merita,la banii aia e f buna |
|
inceputul paginii |
|
edi
Neinregistrat
Mesajul acesta:
03-04-2009 23:50
|
super masina
Consider ca super nova este pentru multi masina ideala tinand cont de pretul pieselor si de performante .
|
inceputul paginii |
|
alin
Neinregistrat
Mesajul acesta:
13-05-2009 10:25
|
Re: super nova
am si eu o dacia super nova si sunt foarte multumit de ea ce e bun la ea e ca consuma putin e finuta micuta si e buna in trafic ca te strecori cu ea si ce e prost tabla in rest e ff buna.
|
inceputul paginii |
|
angelica
Neinregistrat
Mesajul acesta:
08-06-2009 17:12
|
Re: Re: super nova
am si eu o dacia super nova si sunt foarte multumit de ea ce e bun la ea e ca consuma putin e finuta micuta si e buna in trafic ca te strecori cu ea si ce e prost tabla in rest e ff buna. |
salut.Vreau sa cumpar o super nova 3500 lei .Trebuie sa fac tinichigeria vopsit si schimbat 2 arcuri pe spate.merita?
|
inceputul paginii |
|
angelica
Neinregistrat
Mesajul acesta:
08-06-2009 17:14
|
Re: Re: Re: super nova
salut.Vreau sa cumpar o super nova 3500 lei .Trebuie sa fac tinichigeria vopsit si schimbat 2 arcuri pe spate.merita? | estept un sfat urgent.multumesc.Angelica_arsenie@yahoo.com
|
inceputul paginii |
|
fanek9
Newbie
Mesajul acesta:
03-05-2010 21:48
|
Re: Re: Re: super nova
salut! are mult de sudat ???? cum sta tabla ??? Daca motorul este bun ??? citi cilometri are ???Merita !
|
inceputul paginii |
|
fanek9
Newbie
Mesajul acesta:
03-05-2010 22:30
|
OK !!!!
Este buna intrebare
,poti scrie un roman despre DSN!! De ce ?? Am aventuri bune cu o astfel de masina si rele ,dar mai bune!! Este o masina pentru nu multe pretentii ,Depinde ce fel de sofer esti ,si cum o intretii!
|
inceputul paginii |
|
autodaciarul
Newbie
Mesajul acesta:
07-09-2010 22:21
|
CUMPAR AUTOTURISME MARCA DACIA - SUPERNOVA - SOLENZA - LOGAN ; SE ACCEPTA SI SOCIETATI COMERCIALE CAT SI PEROANE FIZICE ; PRETURILE SE DISCUTA IN FUCTIE DE DOTARI SI STAREA MASINILOR ! PLATA SI RADIEREA PE LOC ! SERIOZITATE MAXIMA! PUTETI SA TRANSMITETI OFERTA PE E-MAIL : autodaciarulate@yahoo.com SAU TELEFON 0765 515 955
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|