Autor | Mesaj |
Ciprian
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
15-10-2006 14:53
|
opel astra - eco4
Buna ziua ,
Am rugamintea daca imi poate spune cineva - ce particularitate prezinta masinile - ce au aceasta specificatie - ECO4 - in afara de consumul mic .
Merge cu o viteza mai mica ?
Este mai lenesa la demeraj sau depasiri ?
Practic ce face ca o masina sa fie - sprintena ?Adica sa se infiga in depasire - in sensul acesta .Caii putere ?
Multumesc -
|
inceputul paginii |
|
Airman040669
Neinregistrat
Mesajul acesta:
16-01-2007 14:57
|
Re: opel astra - eco4
Buna ziua ,
Am rugamintea daca imi poate spune cineva - ce particularitate prezinta masinile - ce au aceasta specificatie - ECO4 - in afara de consumul mic .
Merge cu o viteza mai mica ?
Este mai lenesa la demeraj sau depasiri ?
Practic ce face ca o masina sa fie - sprintena ?Adica sa se infiga in depasire - in sensul acesta .Caii putere ?
Multumesc - |
Consumul mic este doar una din caracteristici. In varianta motorizarii 1.6 EcoTec este chiar o masina nervoasa, se infige bine in depasiri (caracteristica data mai degraba de cuplul maxim decat de caii putere), are o stabilitate deosebita (mai ales in varianta hatch-back). Ca un fost posesor al acestei masini, o apreciez foarte tare pentru raportul pret-calitate si pentru fiabilitate. Actuala mea masina, Volvo S 80, nu se poate compara, apartinand altei clase. In clasa Opel Astra mai intra Peugeot 307 (prea scump pentru ceea ce ofera), Ford Focus (cam de aceeasi calitate dar service-ul in Romania e scump si prost), Volkswagen Golf 5 (slab, l-am condus si nu are nici pe departe demarajul Opelului), Renault Megane (facut in Turcia, deci calitatea .... plus ca reviziile sunt scumpe), Chevrolet Kalos (varianta cu 4 usi - cam inalt dupa parerea mea, stabilitatea este afectata mai ales pe vant lateral puternic). In concluzie, este cea mai buna masina pentru clasa ei.
|
inceputul paginii |
|
ovidiu_b84s
Newbie
Mesajul acesta:
07-10-2008 17:25
|
Re: Re: opel astra - eco4
Consumul mic este doar una din caracteristici. In varianta motorizarii 1.6 EcoTec este chiar o masina nervoasa, se infige bine in depasiri (caracteristica data mai degraba de cuplul maxim decat de caii putere), are o stabilitate deosebita (mai ales in varianta hatch-back). Ca un fost posesor al acestei masini, o apreciez foarte tare pentru raportul pret-calitate si pentru fiabilitate. Actuala mea masina, Volvo S 80, nu se poate compara, apartinand altei clase. In clasa Opel Astra mai intra Peugeot 307 (prea scump pentru ceea ce ofera), Ford Focus (cam de aceeasi calitate dar service-ul in Romania e scump si prost), Volkswagen Golf 5 (slab, l-am condus si nu are nici pe departe demarajul Opelului), Renault Megane (facut in Turcia, deci calitatea .... plus ca reviziile sunt scumpe), Chevrolet Kalos (varianta cu 4 usi - cam inalt dupa parerea mea, stabilitatea este afectata mai ales pe vant lateral puternic). In concluzie, este cea mai buna masina pentru clasa ei. | si eu am un astra 1.6 16v ecotec si sunt f multumit de ea am facut deja 14.000km in 3 luni. inainte am avut un vw bora 1.9 tdi 101 cp imi pare rau dupa diesel dar dupa masina nu. ddu
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|