Autor | Mesaj |
rip0763
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
22-04-2007 18:00
|
curiozitate
Ce parere aveti despre NISSAN ALMERA?
|
inceputul paginii |
|
George
Neinregistrat
Mesajul acesta:
23-04-2007 14:46
|
Re: curiozitate
Sunt proprietarul unui Almera de 1.5 litri pe benzina, varianta Acenta si uite ce am constata pana acum:
Parti bune:
- masina e surprinzator de agila, pentru motorul de 1.5, chiar cu greutatea de 1.26 tone. Chiar incarcata la maxim, 5 persoane plus portbagaj indesat (si nu cu sticle goale de plastic), se duce foarte frumos.
- la viteze mari se comporta excelent, am mers cu 170 km/h cu ea (o sa-i dau si mai mult) si nu simti viteza aia, nu trepideaza nimic. Extrem de stabila.
- consumul este acceptabil. Fara AC in afara localitatii poate ajunge la 5.1 %. In oras, in functie de cum mergi este intre 7 si 8.5. Cu AC ajungi si la 9 sau mai mult.
- loc suficient in interior, dar persoana care sta in mijloc in spate e de preferat sa fie un copil.
- portbagaj incapator (355 litri, fata de sa zicem 282 cat are Citroen C4)
- directia excelenta, masina se aseaza foarte bine pe drum; manevrele in locuri inghesuite nu dau bataie de cap.
Acum, dupa 2000 si ceva de km, avem si niste parti rele:
- franele scartaie. La viteza mica, nu la viteza mare. Dar e enervant.
- un greieras in bord, undeva la tweeter-ul din stanga. Nu e foare deranjant, dar... el exista, nu? Sunetul aproape se confunda cu motorul, daca apas putin pe bord acolo dispare.
- geamul din dreapta deschis la jumatate in conditii de drum de tara troncane.
- stopul dreapta spate face condens
- pedala de ambreiaj SCARTAIE!!! Asta e fenomenal. Dar scartaie infernal.
- aerul conditionat (in functie de puterea la care merge) are un impact considerabil asupra felului in care "trage" masina. Bine, nu urci panta cu a doua, da' totusi...
Service:
- am fost cu problema cu ambreiajul. Si cu o zgarietura (cheie, "prieteni") pe capota. Au reparat ambreiajul si a tinut... pana m-am intors la birou, de la service. Este vorba de arcul de readucere a pedalei, care se freaca de ceva. Impins intr-o parte merge, dar inevitabil revine in pozitia in care produce scartaitul.
- la faza cu zgarietura: "da, vopsim capota... dar daca nu iese aceeasi culoare?" Mi s-a parut o remarca absurda.
- evident ca asa zisa reparatie a ambreiajului m-a determinat sa sun din nou la service. Raspuns: "da, deci n-a tinut... pai o sa vorbesc si eu cu baietii sa vedem ce solutie adoptam". Era vorba de lansat sateliti pe orbita si interlocutorul era directorul tehnic, de la Nissan din Pitesti.
|
inceputul paginii |
|
VanDyk
Neinregistrat
Mesajul acesta:
08-06-2007 13:32
|
Re: curiozitate
Ce parere aveti despre NISSAN ALMERA? |
Seamana in mod evident cu Megane2... uitati-va la linia laterala sau la usile si montantul spate. "Umerii" nu mai sunt asa de proeminenti , probabil s-au gandit ca Megane e de ajuns sa aiba designul mai "revolutionar". Pe undeva aduce si cu Mazda3
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|