Autor | Mesaj |
alexa77
Newbie
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
11-10-2010 14:28
|
Am testat Citroen C5
Ieri am ajuns la Cartec Trade , dealer Citroen pe judetul Arges.
Am testat Citroen C5 2.0 HDi FAP, 138cp, transmisie manuală.
Întrucât este o maşină franceză, primul lucru pe care l-am întrebat a fost “întreţinerea? cât e întreţinerea?” Evident, ni s-a răspuns că miiiică dar vorba prietenei cu care eram “cine mai are încredere într-un agent de vânzări?”. Oh well, am trecut la pigulit interiorul şi la a testa maşina. Primul lucru pe care l-am văzut şi m-a enervat la culme: butoanele de pe volan. Multe! Foarte multe! Mai exact 20!! Evident că nu m-am prins ce fac toate, dar asta e partea a doua. În schimb, ne-au plăcut luminile din buzunarele portierelor, care se aprind doar când cauţi ceva prin ele. Scaunele erau foarte confortabile şi la varianta care ni s-a oferit, aveau şi funcţia de masaj. Îţi venea să nu mai ieşi din maşină smile.gif
La drive-test s-a comportat frumos, nu am auzit plastice zdrăngănind, în schimb, un mare plus pentru suspensia hidractivă care face ca ţinuta de drum să fie foarte confortabilă. În schimb, dacă doriţi ca maşina să fie mai sportivă, maşina poate veni echipată cu celălalt tip de suspensie – cea mecanică. Viteza maximă – 204 km/h, ajunge de la 0 la 100 km/h în 10,6s. Ne-a cosumat 7,0l/100 km [cam multişor ţinând cont că am ales mereu ore când traficul e cât de cât liniştit].
Per total, e o maşină drăguţă, care se strecoară uşor pe lângă celelalte maşini din trafic. După ce ne-au configurat maşina, am ajuns la un preţ de 24.530 euro.
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|