Autor | Mesaj |
Gatsby
Administrator
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
30-10-2006 16:24
|
Subaru Impreza WRX STI sau Mitsubishi evo 9?
Sunt curios cati dintre voi, dar mai ale de ce, ar prefera una dintre cele 2 masini pe care vi le propun astazi. Astept raspunsurile voastre cat si argumentarile de rigoare pentru varianta aleasa.
|
inceputul paginii |
|
MIHAI
Neinregistrat
Mesajul acesta:
04-11-2006 12:46
|
Re: Subaru Impreza WRX STI sau Mitsubishi evo 9?
Sunt curios cati dintre voi, dar mai ale de ce, ar prefera una dintre cele 2 masini pe care vi le propun astazi. Astept raspunsurile voastre cat si argumentarile de rigoare pentru varianta aleasa.
Mie mi se pare Subaru de o suta de ori mai misto ca Mitsu. Este mult mai agresiva si este clar pentru persoanele care chiar stiu ceva despre masini.
Editat de Gatsby pe 04-11-2006 12:47
|
inceputul paginii |
|
restart
Neinregistrat
Mesajul acesta:
05-11-2006 14:16
|
Re: Re: Subaru Impreza WRX STI sau Mitsubishi evo
[probabil,ca esubarumai bun ,,,nu stiu si-a luat un amic unul si face un zgomot super cind e turat cred ca de la turbine.de mers inca nu am mers cu el.
in schimb mitsubishi e mai dragut la design ,,,,nu stiu cum merge dar arat beton/....eu personal as lua mitsu clar.(am un jeep mitsu model vechi si nu reusesc sa-l stric )
|
inceputul paginii |
|
Gatsby
Administrator
Mesajul acesta:
06-11-2006 00:07
|
Re: Re: Re: Subaru Impreza WRX STI sau Mitsubishi
[probabil,ca esubarumai bun ,,,nu stiu si-a luat un amic unul si face un zgomot super cind e turat cred ca de la turbine.de mers inca nu am mers cu el.
in schimb mitsubishi e mai dragut la design ,,,,nu stiu cum merge dar arat beton/....eu personal as lua mitsu clar.(am un jeep mitsu model vechi si nu reusesc sa-l stric ) |
De aceasi parere sunt si eu. Subaru inspira mult mai multa putere, dar Mitsu e mult mai rafinat si din ce am mai citit se pare ca e chiar mai bun k Subaru. Citeste noul numar AUTOspot, in care avem o surpriza speciala pentru fani.
|
inceputul paginii |
|
Mario
Neinregistrat
Mesajul acesta:
24-11-2006 15:46
|
Re: Re: Re: Re: Subaru Impreza WRX STI sau Mitsubi
In cazul in care credeti ca subaru e mai bun va inselati . Singurul lucru pe care il spun este cat le trebuie celor 2 masina sa atinga 100 km/h ... 4.2 secunde pt MITSUBISHI ..si 5.7 pt SUBARU
|
inceputul paginii |
|
Gatsby
Administrator
Mesajul acesta:
24-11-2006 23:35
|
Re: Re: Re: Re: Re: Subaru Impreza WRX STI sau Mit
In cazul in care credeti ca subaru e mai bun va inselati . Singurul lucru pe care il spun este cat le trebuie celor 2 masina sa atinga 100 km/h ... 4.2 secunde pt MITSUBISHI ..si 5.7 pt SUBARU |
Nu stiu despre ce Mitsubishi vorbesti tu, probabil o varianta tunata. Varianta de serie are la fel ca si Subaru 280 de cai si atinge 100 km/h in 5,5 secunde.
|
inceputul paginii |
|
alexier
Neinregistrat
Mesajul acesta:
10-11-2007 20:11
|
daca e sa o9 luam aja... nu pti compara mits are o experienta uimitoare in dinamica curbelor(de aceea evo 9 a fost votata ceea mai dinamica masina a lumii cautai pe net) acuma am vazut un reprtaj facut de emisiunea 5 gear care zice in felul urmator sub are agresiviate in design si viteza max mai mare dar pe un circuit de pista mits a taiat sub cu 1.7 sec desi vit la sub este mai mare nu am avut ocazia sa ma dau cu subaru dar va spun ca sa conduci un evo 9 este un vis iar tractiunea integrala a celor de la mits este inimaginabila..... una peste alta ne uitam la generatiile noi subaru a facut prin noul impreza 10000 de pasi inapoi si-a pierdut toate caracteristicile insa noul lancer evo 10 este dea dreptul superb....
|
inceputul paginii |
|
alexier
Neinregistrat
Mesajul acesta:
10-11-2007 20:27
|
uite aici si dovada de la o alta emisiune http://www.youtube.com/watch?v=8oSz38uanlY
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|