Autor | Mesaj |
ionellapa
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
15-07-2005 23:07
|
cum fac sa nu se mai vada gaze la joja de ulei ?
cum fac sa nu se mai vada gaze la joja de ulei la un motor uzat, pentru a putea sa vand mai usor masina?
|
inceputul paginii |
|
x
Neinregistrat
Mesajul acesta:
18-07-2005 18:45
|
Re: cum fac sa nu se mai vada gaze la joja de ulei
cum fac sa nu se mai vada gaze la joja de ulei la un motor uzat, pentru a putea sa vand mai usor masina? |
esti shmecher...si vrei sa fraieresti clientu' : pune si tu 2 cutii de aditiv de ulei "2+2" apoi tureaza motoru' cateva minute;s-ar putea sa mearga
|
inceputul paginii |
|
ionellapa
Neinregistrat
Mesajul acesta:
18-07-2005 20:51
|
Re: Re: cum fac sa nu se mai vada gaze la joja de
esti shmecher...si vrei sa fraieresti clientu' : pune si tu 2 cutii de aditiv de ulei "2+2" apoi tureaza motoru' cateva minute;s-ar putea sa mearga |
nici gand sa devin tepar, sau asa ceva.
Faza este ce eu am luat teapa in halul asta, si nu stiu cum au facut cei care mi-au vandut masina, de m-au pacalit. Pe departe gandul de a pacalii pe altcineva, mai ales ca nu este placut faptul ca eu am muscat-o.
Acuma, intr-adevar, trebuie sa imi segmentez motorul. Cine stie daca scap doar cu atat.
Oricum, este placut sa mai intalnesc si oameni cu moralitate.
Si, pentru a fi sigur ce nu dau idei altor indivizi, rog moderatorul sa imi retraga acest topic de pe forum. Mersi:
|
inceputul paginii |
|
x
Neinregistrat
Mesajul acesta:
19-11-2007 10:07
|
Nu o mai vinde
pune si tu niste aditiv.dar s-ar putea sa o tragi dimineata ca se face uleiul ca vasilina mai ales acu iarna.dak motoru e uzat destul de tare,nu scapi numai cu o segmenatare ci tre sa bagi set motor.ai luat teapa,ai luat-o.de acu asta-i treaba.in locul tau as face motoru si nu m-ai am treaba vreo 70mii km.
|
inceputul paginii |
|
dino
Neinregistrat
Mesajul acesta:
03-12-2007 13:58
|
Re: Nu o mai vinde
pune si tu niste aditiv.dar s-ar putea sa o tragi dimineata ca se face uleiul ca vasilina mai ales acu iarna.dak motoru e uzat destul de tare,nu scapi numai cu o segmenatare ci tre sa bagi set motor.ai luat teapa,ai luat-o.de acu asta-i treaba.in locul tau as face motoru si nu m-ai am treaba vreo 70mii km. |
...fa un tratament cu Metabond! sigur va da rezultate.(daca vrei sa afli cum poti procura si cum sa-l folosesti...la dinoo1507@yahoo.com)
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|