Autor | Mesaj |
TwEeTy
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
25-12-2008 00:04
|
Re: Tuning pe Dacia, Trabant, etc...
Ce ziceti, merita sau nu tunata o Dacie? Mie mi se par ridicole, in primu rand pt ca sunt masini urate si orice le-ai pune tot ca dracu arata.
Dar stiu pe cineva care zice ca daca tot e Dacie, macar sa incerci s-o faci sa arate bine, ba chiar e f mandru ca si-a pus spoilere la Dacie...
Voi ce ziceti? Cu un tuning bun poti face din rahat bici? Sau unele masini pur si simplu nu-s facute pentru a fi tunate? | Coae ce dreptate ai pote ca iti tunezi rabla dar la panat te dai jos si o on[ingi ce alaceva ai pute face te murit motoru
|
inceputul paginii |
|
lusu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
26-12-2008 20:08
|
Re: Tuning pe Dacia, Trabant, etc...
va rog ajutatima sa gasesc prop daciei albastre cu faruri de golf
|
inceputul paginii |
|
alin
Neinregistrat
Mesajul acesta:
19-05-2009 13:51
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tuning pe
trabantu' cu spoilere e ca o femeie fara dinti in gura si cu tzatze:eu cred k i sta bn
|
inceputul paginii |
|
Guest
Neinregistrat
Mesajul acesta:
27-05-2009 01:09
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tuning
deci..aveti dreptate,dar,nu total,eu am un espero,aranjat clean look..etc etc,deci si o dacie dak ii pui o suspensie ,o capota mai frumusica..fara aerisiri si alte cocalarii..un clean look..si un sist audio bunciel,se poate scoate ceva frumos si decent,dar intrebare,merita investiti banii?asfalt uscat
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 2 din 2 | Du-te la pagina:
<< 1 2
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|