Autor | Mesaj |
green
Administrator
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
12-06-2007 17:11
|
Cele mai proaste marci
Producatori care NU va plac. Va invit sa cartiti liber (unde liber nu inseamna fara argumente)
|
inceputul paginii |
|
Un gabi
Neinregistrat
Mesajul acesta:
12-06-2007 17:19
|
Re: Cele mai proaste marci
Nu-mi plac masinile asiatice. Sunt complet lipsite de personalitate.
|
inceputul paginii |
|
dusko
Junior member
Mesajul acesta:
12-06-2007 23:01
|
Re: Re: Cele mai proaste marci
Nu-mi plac masinile asiatice. Sunt complet lipsite de personalitate. |
masinile franzuzesti sunt ca toate celelalte masini, dar au un design aparte. imi plac. dar service-ul la masinile franzuzesti (la reprezentatele din tara noastra) este absolut execrabil. Din cauza service-ului ma voi muta la alta marca, japoneza sau germana.
|
inceputul paginii |
|
Manole
Neinregistrat
Mesajul acesta:
13-06-2007 14:03
|
Re: Re: Re: Cele mai proaste marci
masinile franzuzesti sunt ca toate celelalte masini, dar au un design aparte. imi plac. dar service-ul la masinile franzuzesti (la reprezentatele din tara noastra) este absolut execrabil. Din cauza service-ului ma voi muta la alta marca, japoneza sau germana. |
Cred ca nu te referi la Renault, nu vad nici un design atragator la marca asta si nu-l recomand la cumparare, iar ca service, adaug la mesajul de mai sus ca au nevoie de service si cand sunt noi, in afara reviziilor
|
inceputul paginii |
|
dusko
Junior member
Mesajul acesta:
14-06-2007 00:46
|
Re: Re: Re: Re: Cele mai proaste marci
Cred ca nu te referi la Renault, nu vad nici un design atragator la marca asta si nu-l recomand la cumparare, iar ca service, adaug la mesajul de mai sus ca au nevoie de service si cand sunt noi, in afara reviziilor |
In principiu, eu cu Peugeotul am avut treaba pana acum...
|
inceputul paginii |
|
vassi
Newbie
Mesajul acesta:
19-06-2007 14:02
|
Re: Re: Re: Re: Re: Cele mai proaste marci
Cea mai nasoala cred ca este BMW. Este o marca destinata baietzilor de cartier. Marca fara personalitate, nu e de mirare segmentul de piatza careia se adreseaza.
|
inceputul paginii |
|
bobo
Neinregistrat
Mesajul acesta:
20-06-2007 08:36
|
Re: Cele mai proaste marci
daewoo -orice de la ei e naspa
renault -se strica usor
ssangyong -urate rau si nu mai tine treaba cu motor mercedes
masinile americane ( mai putin Ford-ul- am un mondeo care implineste 9 ani si vreo 150 000 km si nu am schimbat nici o piesa in afara consumabilelor)
|
inceputul paginii |
|
Geo
Neinregistrat
Mesajul acesta:
06-07-2007 18:33
|
Re: Re: Cele mai proaste marci
Ford... Campionii anti-fiabilitatii! Am rupt o clapeta de portiera la un Orion model '95, m-am dus la reprezentanta si ... surpriza!!! M-au intrebat daca e diesel sau benzina, daca are farurile patrate sau ovale, etc, etc... Aveau vreo 10 modele de clapete pentru acelasi model, acelasi an de fabricate!
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|