Autor | Mesaj |
gabi_gabriel
Newbie
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
14-10-2007 20:12
|
Seat Ibiza
ce parere aveti de Seat Ibiza? Este o masina buna? Piesele sunt scumpe? Ce avamtaje si dezavantaje are ? stie cineva ? Nu stiu ce sa-mi cumpar...un vw polo sau seat ibiza?? ma ajutati cu ceva sfaturi? multumesc
|
inceputul paginii |
|
toniiza
Newbie
Mesajul acesta:
18-10-2007 22:46
|
Re: Seat Ibiza
ce parere aveti de Seat Ibiza? Este o masina buna? Piesele sunt scumpe? Ce avamtaje si dezavantaje are ? stie cineva ? Nu stiu ce sa-mi cumpar...un vw polo sau seat ibiza?? ma ajutati cu ceva sfaturi? multumesc |
mergi pe ibiza--fata de polo nu difera la motor dar daca e vorba de design si finisari nu se compara(parerea mea);nu am mers cu vreun polo dar ii stiu pe multi care considera manevrabilitatea un plus mare la seat
|
inceputul paginii |
|
cristi
Neinregistrat
Mesajul acesta:
10-11-2007 14:51
|
ce parere aveti de Seat Ibiza? Este o masina buna? Piesele sunt scumpe? Ce avamtaje si dezavantaje are ? stie cineva ? Nu stiu ce sa-mi cumpar...un vw polo sau seat ibiza?? ma ajutati cu ceva sfaturi? multumesc | este o masina super tare este mai buna decit polo are componente de vw in proportie de97% ceva electronic de la audi ,motor de vw se aseaza bine la drum ,motoru sun bine .E tare cemai.
|
inceputul paginii |
|
adi
Neinregistrat
Mesajul acesta:
22-02-2008 14:28
|
ce parere aveti de Seat Ibiza? Este o masina buna? Piesele sunt scumpe? Ce avamtaje si dezavantaje are ? stie cineva ? Nu stiu ce sa-mi cumpar...un vw polo sau seat ibiza?? ma ajutati cu ceva sfaturi? multumesc |
|
inceputul paginii |
|
adi
Neinregistrat
Mesajul acesta:
22-02-2008 14:29
|
orice iti iei, important este sa nu fie in 3 cilindri; avantaj ibiza - design exterior, avantaj polo - ergonomie interioara
|
inceputul paginii |
|
eu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
12-03-2008 19:51
|
Re: Re: Seat Ibiza
orice iti iei, important este sa nu fie in 3 cilindri; avantaj ibiza - design exterior, avantaj polo - ergonomie interioara
|
am o ibiza e 1.4 si sunt tare multumit de ea; i-am dat putin peste 170 si s-a comportat pana acum (din 2005) super; nu am avut probleme cu ea.
|
inceputul paginii |
|
pongo
Neinregistrat
Mesajul acesta:
16-03-2008 11:18
|
Imi trebuie un motor pentru o Ibiza de 1.4 16v de 1390cp euro4 vw
|
inceputul paginii |
|
danutz25
Newbie
Mesajul acesta:
12-06-2008 16:29
|
ce parere aveti de Seat Ibiza? Este o masina buna? Piesele sunt scumpe? Ce avamtaje si dezavantaje are ? stie cineva ? Nu stiu ce sa-mi cumpar...un vw polo sau seat ibiza?? ma ajutati cu ceva sfaturi? multumesc[/quot
Ibiza e ok
Acum o sa apara si noul seat ibiza
intra pe www.alto-syncro.ro si vezi cum poti sa iei legatura cu consilierii de acolo..
succes danutz25
|
inceputul paginii |
|
unu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
11-11-2008 12:57
|
Re: Re: Re: Seat Ibiza
am o ibiza e 1.4 si sunt tare multumit de ea; i-am dat putin peste 170 si s-a comportat pana acum (din 2005) super; nu am avut probleme cu ea. |
Si mie mi-a mers asa de bine ibiza dar dupa ce m-a lasat catalizatorul nu mai pot sa rec de 140km/h; apropo are cineva de vanzare un catalizator original?
|
inceputul paginii |
|
b5550k
Newbie
Mesajul acesta:
17-12-2008 12:33
|
Re: Re: Re: Re: Seat Ibiza
parerea mea este sa alegi vw polo, daca iti trebuie pentru oras, cu motor 1.9 sdi, consum aproximativ de 4 litrii in oras. Stiu pe cine are, am condus-o si nu face diferenta cu o masina care consuma 10. Vrem sa parem a fi altceva decat suntem, pacat ca nu ne iese.
|
inceputul paginii |
|
mezu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
08-01-2009 21:49
|
Re: Re: Re: Re: Seat Ibiza
Si mie mi-a mers asa de bine ibiza dar dupa ce m-a lasat catalizatorul nu mai pot sa rec de 140km/h; apropo are cineva de vanzare un catalizator original? | seat ibiza nu se compara
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|