Autor | Mesaj |
cristi
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
15-12-2005 18:15
|
ajutoooooor
am mai scris dar nu mia rasp nimeni ..... dar nu puteti fii asa de rai ..... am spus ca vreau sami iau si eu un mertz de prin anii 85 sau 90 ( mercedes ) cam cat mar ajunge si ce spuneti despre aceste masini stiu ca sunt motoare dar totusi am spus sa cer o parere ca sunt oameni care sunt muscati si nu vreau si eu sa arunc cu bani stiu ca piesele sunt usturatoare da asta masina imi place si vreau 2.5 diesel sa fie eu gasiram una 4600 cam 250 de mii de km nu stiu cat de reali sunt ..... asa ca spunetimi si voi un sfat eu lucru in hamburg nu cred ca ar fii o problema asa mare gasirea pieselor .....va salut pe toti
Editat de serban pe 15-03-2006 08:47
|
inceputul paginii |
|
Dragos
Neinregistrat
Mesajul acesta:
18-12-2005 02:05
|
Re: ajutoooooooooooooooooooooooooooooooooooooor
eu am un Mercedes E200 Diesel din 1986 - merita sa-ti iei daca esti sigur ca motorul este in stare buna. Daca motorul suna rau (iti dai seama daca "bate" atunci nu il lua - nu merita.
Piesele nu costa asa de mult (ma refer originale cumparate de la magazine si nu direct de la Mercedes, ca astia au preturi de cel putin 3 ori mai mari). Eu in Ianuarie sa fac tot spatele si ma duce cu tot cu manopera la maxim 20mil (aprox 500EUR, inclusiv manopera) si consider ca nu este mult din cauza ca sunt multe piese acolo.
Eu am dat pe ea in Iunie 2004 4700EUR, deci pretul la care ai gasit-o tu este f. bun.
am mai scris dar nu mia rasp nimeni ..... dar nu puteti fii asa de rai ..... am spus ca vreau sami iau si eu un mertz de prin anii 85 sau 90 ( mercedes ) cam cat mar ajunge si ce spuneti despre aceste masini stiu ca sunt motoare dar totusi am spus sa cer o parere ca sunt oameni care sunt muscati si nu vreau si eu sa arunc cu bani stiu ca piesele sunt usturatoare da asta masina imi place si vreau 2.5 diesel sa fie eu gasiram una 4600 cam 250 de mii de km nu stiu cat de reali sunt ..... asa ca spunetimi si voi un sfat eu lucru in hamburg nu cred ca ar fii o problema asa mare gasirea pieselor .....va salut pe toti |
|
inceputul paginii |
|
cristi
Neinregistrat
Mesajul acesta:
18-12-2005 20:31
|
Re: Re: ajutoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
eu am un Mercedes E200 Diesel din 1986 - merita sa-ti iei daca esti sigur ca motorul este in stare buna. Daca motorul suna rau (iti dai seama daca "bate" atunci nu il lua - nu merita.
Piesele nu costa asa de mult (ma refer originale cumparate de la magazine si nu direct de la Mercedes, ca astia au preturi de cel putin 3 ori mai mari). Eu in Ianuarie sa fac tot spatele si ma duce cu tot cu manopera la maxim 20mil (aprox 500EUR, inclusiv manopera) si consider ca nu este mult din cauza ca sunt multe piese acolo.
Eu am dat pe ea in Iunie 2004 4700EUR, deci pretul la care ai gasit-o tu este f. bun.
|
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|