Autor | Mesaj |
Gaboy
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
01-02-2009 13:55
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Passat 19 TDI sau Opel
ati avut vectra de vorbiti?eu am avut si b si c si nu am avut nimic de comentat chiar mi-au placut si fac mult exterior.nu am ramas niciodata cu ele in drum.dar,passatu e passat mult mai smecher in toate privintele
| Am un Passat si va spun sincer nu il schimb pe nici un model de la Opel. A si inca ceva, am lucrat la o casa de vanzari masini la mana a 2a am mers cu tot felul de masini,nu se compara un vw cu un opel acum bineinteles depinde si ce bani ai.Iar daca vrei viteza si siguranta ia un Passat 180cv 4motion...daca stii ce este, bye.
|
inceputul paginii |
|
YGA
Neinregistrat
Mesajul acesta:
01-05-2009 10:43
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Passat 19 TDI sau Opel Vec
poate ca se fabrica in germania dar e mult sub VW. e mult si sub ford mondeo. nu stiu de unde au preturile alea mari la second hand , in special opel vectra B care se conduce super naspa si in interior e mica si inghesuita. orice bmw-audi-vw din ani 90 se conduce mult mai bine......... NU VA CUMPARATI VECTRA NICIODATA (o sa va para rau) | Bai baiatule de ce vb voi daca in viata voastra nu ati condus un OPEL makr k sa numai vb de vectra.Eu am o vectra c 2.0 dti din 2003 si in afara de ulei si motorina si bucsile fata,spate odata skimbate nu am stiut k am masina,si am 180000km cu ea.Asa k lasati criticile asupra opelurilor k nu au nici un fundament.pe langa passaturi vectrele sunt scule de masini.
|
inceputul paginii |
|
meseriasu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
01-05-2009 21:04
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Passat 19 TDI sau Opel Vec
domunule prorietar de passat ia te rog spune-ne noua muritorilor de rand de ce toti umblati cu bidonul de ulei dupa voi? consuma cumva ulei din nastere sau Volkswagen e urmasul lui trabant?
|
inceputul paginii |
|
dmg
Neinregistrat
Mesajul acesta:
26-05-2009 16:04
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Passat 19 TDI sau Opel
eu nu stiu ce sa zic am vectra b 2001 dti 2000cmc e foarte ok masina din multe puncte de vedere si sincer sa fiu ca passat din acelasi an nu cred ca merita diferenta de bani care este intre ele probleme mari nu am intampinat la ea , doar bucse , bine am pus si suspensie sport si e mai rigida de aia mai schimb la ea mai des bielete antiruliu bucsi si de alea
si sincer un passat nu arata asa de frumos ca un vectra intretinut si aranjat , parerea mea
|
inceputul paginii |
|
Xtended
Newbie
Mesajul acesta:
29-01-2011 00:30
|
Vectra este una din cele mai fiabile masini
poate ca se fabrica in germania dar e mult sub VW. e mult si sub ford mondeo. nu stiu de unde au preturile alea mari la second hand , in special opel vectra B care se conduce super naspa si in interior e mica si inghesuita. orice bmw-audi-vw din ani 90 se conduce mult mai bine......... NU VA CUMPARATI VECTRA NICIODATA (o sa va para rau) |
Ford Mondeo? Prietene tu stii ce vorbesti? Stiai ca injectoarele de la modelele tdci sunt cele e mai proaste si scumpe de pe piata masinilor din clasa ei?
Dar ca ai idee macar cate sute de euro costa schimbarea bucsaraiei la mirificul "Passat".
Probabil ca nu, probabil ca e mai usor sa stai cu fundu`n masina luata de parinti si intretinuta tot de ei si sa epatezi la greu.
Dragi posesori de masini sau viitori clienti. Mic sfat din partea unui posesor de Vectra (de multi ani de la Y/X20DTH, 1,8 si 1,6 benzina ), ignorati-l pe acest neica nimeni. Nu aduce nimic bun in discutie.
|
inceputul paginii |
|
alehandro69
Newbie
Mesajul acesta:
10-02-2011 02:05
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Passat 19 TDI sau
Am un Passat si va spun sincer nu il schimb pe nici un model de la Opel. A si inca ceva, am lucrat la o casa de vanzari masini la mana a 2a am mers cu tot felul de masini,nu se compara un vw cu un opel acum bineinteles depinde si ce bani ai.Iar daca vrei viteza si siguranta ia un Passat 180cv 4motion...daca stii ce este, bye. |
Subscriu la VW(Audi-Seat-Skoda)
Cel mai bun motor 1.9TDI,e cel,PD (Pumpe Duze) de 131 cp
Bate Opel 2.0 si 2,2 Dti la orice ora!!Cand ajung la critica cifra de 200.000 pica mai toate...si stiu ce vorbesc...
Au mai mers bine cu motoarele de Isuzu,cele puse pana in 2001..dar a trecut vremea ..si nu mai merita investit..
Deci VW...e cea mai buna alegere!! Alex
Editat de alehandro69 pe 10-02-2011 02:06
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 2 din 2 | Du-te la pagina:
<< 1 2
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|