Autor | Mesaj |
Mitus
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
15-07-2006 18:48
|
Taxa auto pentru prima inmatriculare
Ce facem cu noua taxa? Se aplica de la 1 ianuarie 2007 sau nu?
Editat de mircea pe 11-01-2007 01:15
|
inceputul paginii |
|
Gigi
Neinregistrat
Mesajul acesta:
16-07-2006 13:43
|
Re: Taxe auto peste UE
Daca taxele de mediu sunt cele anuntate, cred ca o sa fie destul de greu. Probabil ca majoritatea persoanelor vor vrea masini cu motoare cat mai mici, cu toate ca pana si la motoare de 1.6, taxele o sa fie mari, iar cei care "mustesc" de bani o sa fie la fel de linistiti ca pana acum.
Editat de mircea pe 11-01-2007 01:16
|
inceputul paginii |
|
ruxandra
Newbie
Mesajul acesta:
18-07-2006 14:37
|
Re: Re: Taxe auto peste UE
nici nu vreau sa ma gandesc cate alte noi taxe vor fi introduse "binevoitor" si ce dimensiuni vor avea;
oricum, eu nu inteleg cum isi imagineaza ei ca vor avea piata de consum in Romania in conditiile in care doar preturile trec cu brio comparatia cu restul tarilor europene;
dar probabil ca puterea mea de a anticipa este limitata; altfel nu prea inteleg cum anume vom supravietui;
ps: astazi am primit vestea cea mare: inca 2 prieteni isi fac calculele pentru o viata in canada; probabil ca asta e solutia;
|
inceputul paginii |
|
DPETRU
Neinregistrat
Mesajul acesta:
30-10-2006 21:09
|
Re: Taxe auto peste UE
TAXA AUTO PREVAZUTA IN CODUL FISCAL CONTRAVINE PREVEDERILOR EUROPENE PRIVIND COMERTUL LIBER - SI A FOST INTRODUSA IN MOD ABUZIV DE GUVERNUL ROMAN SAU DE GUVERNUL GRUPURILOR DE INTERESE E TOTUNA - TOTI CEI CARE DORESC SA ISI CUMPERE O MASINA VECHE DIN EUROPA DUPA 2007 PRIMA DATA SA DEA IN JUDECATA GUVERNUL ROMAN SI STATUL ROMAN PENTRU CA PREVEDERILE REFERITOARE LA TAXA AUTO DIN CODUL FISCAL CONTRAVIN PREVEDERILOR EUROPENE CU PRIVIRE LA COMERTUL LIBER, POATE CA DUPA MII DE ASTFEL DE PROCESE GUVERNUL RAZGANDEANU VA REVENI CU PICIOARELE PE PAMANTUL EUROPEI.....
Editat de mircea pe 11-01-2007 01:16
|
inceputul paginii |
|
sorin
Neinregistrat
Mesajul acesta:
06-01-2007 11:06
|
Re: Re: Taxe auto peste UE
dar chiar nu putem face nimic noi?chiar nimeni n u se revolta in tara asta?fac numai ce le sta bine guvernantilor!!!la pautura mijlocie din tara asta nu s egandeste nimeni!!TARICEANU FACE IN ASA FEL INCAT SA ISI VANDA CITROENURILE!!TOATA LUMEA VORBESTE , OBSERV DAR NIMENI NU FACE NIMIC, CHIAR NU NE PUTEM STRANGE !! SI S ANE SPUNEM OPINIILE, MAI ALES CAND IN TOATA COMUNITATAEA TAXELE SUNT ENORM DE M ULT MAI MICI CA IN ROMANIA?!!!EU UNUL NU MAI INTELEG CE E CU TARA ASTA DE RAHAT!!
|
inceputul paginii |
|
mircea
Administrator
Mesajul acesta:
11-01-2007 01:18
|
Taxa auto pentru prima inmatriculare
Se pare ca U.E. a avertizat statul roman cu trimiterea in instanta daca nu sunt eliminate taxele de prima inmatriculare asa cum au fost ele incluse in noul cod fiscal... Poate scapam, cine stie?
Editat de mircea pe 11-01-2007 01:19
|
inceputul paginii |
|
ce ne facem
Neinregistrat
Mesajul acesta:
12-01-2007 16:42
|
Re: Taxa auto pentru prima inmatriculare
Se pare ca U.E. a avertizat statul roman cu trimiterea in instanta daca nu sunt eliminate taxele de prima inmatriculare asa cum au fost ele incluse in noul cod fiscal... Poate scapam, cine stie? |
sa speram
|
inceputul paginii |
|
Kint Verbal
Neinregistrat
Mesajul acesta:
12-01-2007 20:26
|
Re: Re: Re: Taxe auto peste UE
"ps: astazi am primit vestea cea mare: inca 2 prieteni isi fac calculele pentru o viata in canada; probabil ca asta e solutia; "
Canada?? ACUM isi fac calcule pt canada? Pai... depinzand in ce domeniu lucreaza (poate cineva sa zica IT?), s-ar putea sa ia mai putini bani ca aici.
Plus ca raman sclavi toata viata pt o casa si o masina... si mancarea sucks... si ai un vecin afgan si unu pakistanez (pe bune!, asa au cei pe care-i stiu eu).
Deci... Canada??
|
inceputul paginii |
|
green
Administrator
Mesajul acesta:
15-01-2007 17:55
|
Re: Re: Re: Re: Taxe auto peste UE
"ps: astazi am primit vestea cea mare: inca 2 prieteni isi fac calculele pentru o viata in canada; probabil ca asta e solutia; "
Canada?? ACUM isi fac calcule pt canada? Pai... depinzand in ce domeniu lucreaza (poate cineva sa zica IT?), s-ar putea sa ia mai putini bani ca aici.
Plus ca raman sclavi toata viata pt o casa si o masina... si mancarea sucks... si ai un vecin afgan si unu pakistanez (pe bune!, asa au cei pe care-i stiu eu).
Deci... Canada?? |
Am si eu cunostinte in Canada si n-o duc asa rau cum spui tu...
Oricum, subiectul era despre taxa pentru inmatriculare, sa nu divagam
|
inceputul paginii |
|
adi
Administrator
Mesajul acesta:
16-01-2007 19:44
|
Re: Re: Re: Taxe auto peste UE
Din seria "se pare ca" si "se aude ca", umbla vorba ca taxele pentru prima inmatriculare se vor pastra, insa in urma interventiilor de la U.E. aceasta va fi redusa substantial, ramanand la nivelul celor aplicate in celelalte tinere state europene dupa aderare...
|
inceputul paginii |
|
curly
Newbie
Mesajul acesta:
19-01-2007 22:15
|
Re: Re: Re: Re: Taxe auto peste UE
din moment ce taxa asta variaza in functie de vechimea masinii, gradul de poluare si capacitatea cilindrica inseamna ca or sa se imputineze daciile ruginite care zdranga-zdranga prin oras?
|
inceputul paginii |
|
mircea
Administrator
Mesajul acesta:
20-01-2007 00:58
|
Re: Re: Re: Re: Re: Taxe auto peste UE
din moment ce taxa asta variaza in functie de vechimea masinii, gradul de poluare si capacitatea cilindrica inseamna ca or sa se imputineze daciile ruginite care zdranga-zdranga prin oras? |
Nu, pentru ca alea sunt deja inmatriculate...
|
inceputul paginii |
|
Cristina
Neinregistrat
Mesajul acesta:
20-01-2007 11:31
|
Re: Taxa auto pentru prima inmatriculare
Cum se poate ca sa isi bata in halul asta joc de oameni...ei nu se gandesc ca marea majoritate a romanilor abia reusesc sa isi plateasca datoriile si mancarea se imparte in mod egal...adica putin azi , putin maine si foarte putin poimaine ca nu mai au pe ce sa isi cumpere....Cum se poate ca in tara noastra niste hoti si nesimtiti sa isi permita atatea fara ca noi,romanii adevarati sa avem niste beneficii....ce se intampla cu imnul national...DESTEAPTA-TE ROMANE....???Poate ca ar trebui schimbate rolurile...ei sa fie noi si noi ei....sa vada si sa guste si ei putin din saracia care e in Romania...lor ce le pasa?Au de toate...si isi permit orice...eu spun una...INVATATI ROMANASII MEI IMNUL NATIONAL...si actionati ca atare.
|
inceputul paginii |
|
Cristina
Neinregistrat
Mesajul acesta:
20-01-2007 11:38
|
Re: Re: Taxa auto pentru prima inmatriculare
O mica adaugare : Ar trebui facute liste cu cei care nu sunt deacord cu aceasta taxa si trimisa la Comisia Europeana(liste semnate de oamenii simpli din tara asta care de atata timp spera la o viata mai buna)
Cu respect pentru toti romanii care sufera...Cat mai puteti sa inghititi toate porcariile si resturile care vi se arunca peste gard????
|
inceputul paginii |
|
green
Administrator
Mesajul acesta:
22-01-2007 16:24
|
Re: Re: Re: Taxa auto pentru prima inmatriculare
Uite ca or s-o scoata pana in martie, au primit ordin de la Comisia Europeana
Asa ca cine vrea sa-si ia masina, mai poate astepta o luna-doua.
|
inceputul paginii |
|
Cristina
Neinregistrat
Mesajul acesta:
22-01-2007 18:09
|
Re: Re: Re: Re: Taxa auto pentru prima inmatricula
Uite ca or s-o scoata pana in martie, au primit ordin de la Comisia Europeana
Asa ca cine vrea sa-si ia masina, mai poate astepta o luna-doua. |
Unde ati gasit informatia asta?
|
inceputul paginii |
|
green
Administrator
Mesajul acesta:
22-01-2007 21:56
|
Re: Re: Re: Re: Re: Taxa auto pentru prima inmatri
Unde ati gasit informatia asta? |
In comunicate de presa.
Stirea integrala este aici:
http://www.autospot.ro/articole/stiri/taxa_pentru_prima_inmatriculare_si_ultimatumul_comisiei_europene.html
|
inceputul paginii |
|
Manole
Neinregistrat
Mesajul acesta:
23-01-2007 14:54
|
Re: Re: Re: Taxa auto pentru prima inmatriculare
O mica adaugare : Ar trebui facute liste cu cei care nu sunt deacord cu aceasta taxa si trimisa la Comisia Europeana(liste semnate de oamenii simpli din tara asta care de atata timp spera la o viata mai buna)
Cu respect pentru toti romanii care sufera...Cat mai puteti sa inghititi toate porcariile si resturile care vi se arunca peste gard???? |
Pai despre a NU inghiti resturile si porcariilee vorba cu taxa asta! Adica sa nu mai vedem pe bulevard vapoarele alea enorme cu tablele zdranganind si care te sufoca in masina ta daca mergi in spatele lor!
|
inceputul paginii |
|
Adoric
Newbie
Mesajul acesta:
23-01-2007 15:12
|
Re: Re: Re: Re: Taxa auto pentru prima inmatricula
Pai despre a NU inghiti resturile si porcariilee vorba cu taxa asta! Adica sa nu mai vedem pe bulevard vapoarele alea enorme cu tablele zdranganind si care te sufoca in masina ta daca mergi in spatele lor! |
Problema "vapoarelor" e cam cu doua taisuri... Adica da, nu se vor mai putea cumpara din cauza taxei, dar pe de alta parte, nu se va mai putea nici scapa de ele.
Ele tot vor exista, cu singura diferenta ca nu se vor mai plimba de la un posesor la altul, ci vor ramane la acelasi posesor pana la adanci batraneti, timp in care vor zdrangani si polua nestingherite pana cand isi vor da obstescul sfarsit ori abandonate peste 50 de ani in fata unui bloc si lasat prada jocurilor copiilor (ce minune era cand isi abandona cate unul masina la bloc si ne jucam cu ea saptamani in sir... o nebunie!), ori prin accidente, ori la fiare vechi. Si da, vorbesc mult si in propozitii lungi. Deal with it.
|
inceputul paginii |
|
Manole
Neinregistrat
Mesajul acesta:
23-01-2007 15:21
|
Re: Re: Re: Re: Re: Taxa auto pentru prima inmatri
Problema "vapoarelor" e cam cu doua taisuri... Adica da, nu se vor mai putea cumpara din cauza taxei, dar pe de alta parte, nu se va mai putea nici scapa de ele.
Pai cum nu, doar e vorba de PRIMA inmatriculare
|
inceputul paginii |
|