Autor | Mesaj |
Dragos
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
08-02-2007 17:32
|
Permis suspendat
Ma aflam la 10 km de alexandria , intr-un sat uitat de lume dimineatza in amurg. M-am asigurat sa depasesc un tir m-am incadrat .. dar tare lung mai era mai avea si remorca . Autoturismul nu mi-a permis un demaraj suficient de mare si din contrasens venea politia care ma tras pe dreapta si mi-a luat permisul pentru : Depasire pe trecere de pietoni .. Cum doamne iarta-ma sa vad eu semnul treceriid e pietoni de pe dreapta ? doar nu vad prin tiruri .. Am proces cu ei pe 7 martie dar maine am ex pentru permis .. am sanse la proces ?
|
inceputul paginii |
|
green
Administrator
Mesajul acesta:
09-02-2007 14:58
|
Re: Permis suspendat
Ma aflam la 10 km de alexandria , intr-un sat uitat de lume dimineatza in amurg. M-am asigurat sa depasesc un tir m-am incadrat .. dar tare lung mai era mai avea si remorca . Autoturismul nu mi-a permis un demaraj suficient de mare si din contrasens venea politia care ma tras pe dreapta si mi-a luat permisul pentru : Depasire pe trecere de pietoni .. Cum doamne iarta-ma sa vad eu semnul treceriid e pietoni de pe dreapta ? doar nu vad prin tiruri .. Am proces cu ei pe 7 martie dar maine am ex pentru permis .. am sanse la proces ? |
Mai, nu stiu cate sanse ai, pot sa-ti spuna ca nu trebuia sa te angajezi in depasire, mai ales pt ca nu aveai vizibilitate, etc.
Mi se pare ca ai facut o manevra cam periculoasa, sincer, dar nici sa stai in spatele tirului tot drumul nu puteai...
Acum depinde cum ti-o fi norocul, dar eu nu vad prea multe sanse.
|
inceputul paginii |
|
Miki
Neinregistrat
Mesajul acesta:
12-02-2007 17:37
|
Ma aflam la 10 km de alexandria , intr-un sat uitat de lume dimineatza in amurg. M-am asigurat sa depasesc un tir m-am incadrat .. dar tare lung mai era mai avea si remorca . Autoturismul nu mi-a permis un demaraj suficient de mare si din contrasens venea politia care ma tras pe dreapta si mi-a luat permisul pentru : Depasire pe trecere de pietoni .. Cum doamne iarta-ma sa vad eu semnul treceriid e pietoni de pe dreapta ? doar nu vad prin tiruri .. Am proces cu ei pe 7 martie dar maine am ex pentru permis .. am sanse la proces ? |
Dar cum de ti l-au luat, tu nu stii sa negociezi?
Acuma pune mana pe regulament, mananca-l din scoarta in scoarta si cauta o portita de scapare, cum ar fi ca atunci cand te-ai angajat in depasire erai pe linie intrerupta, deci erai in drepturile tale...sau, nu?
|
inceputul paginii |
|
Georgian
Neinregistrat
Mesajul acesta:
16-02-2007 22:44
|
Eventual sa vezi daca era semnul de presemnalizare la trecerea pt pietoni.(triunghiu' rosu cu pietonul)
|
inceputul paginii |
|
dan
Neinregistrat
Mesajul acesta:
04-05-2007 22:58
|
permis suspendat
Tocmai mi-a fost suspendat permisul si as vrea si eu sa stiu ce trebuie sa fac .
Trebuie sa platesc cava taxa ca sa pot sa-mi dau examenul(daca da unde).
Cand pot sa-l dau prima data examenul, pot sa-l dau pana imi intra in vigoare suspendarea si atunci cand imi expira suspendarea pot sa mi-l ridic permisul daca trec examenul?
Va rog daca stie cineva sa ma ajute si pe mine cineva cu niste raspunsuri
|
inceputul paginii |
|
dusko
Junior member
Mesajul acesta:
06-05-2007 00:11
|
Re: permis suspendat
Tocmai mi-a fost suspendat permisul si as vrea si eu sa stiu ce trebuie sa fac .
Trebuie sa platesc cava taxa ca sa pot sa-mi dau examenul(daca da unde).
Cand pot sa-l dau prima data examenul, pot sa-l dau pana imi intra in vigoare suspendarea si atunci cand imi expira suspendarea pot sa mi-l ridic permisul daca trec examenul?
Va rog daca stie cineva sa ma ajute si pe mine cineva cu niste raspunsuri
|
iti poti da examenul oricand ai tu chef si politia programare (la noi in oras erau trei zile pe saptamana, dar din lipsa de clienti au pus doar doua zile in care faceau examinarile astea).
Nu trebuie sa platesti nici o taxa, pur si simplu te prezinti in ziua stabilita, la locatia stabilita cu dovada de circulatie (aia de 15 zile) cu buletinul si eventual cu un convocator pe care ar fi trebuit sa ti-l dea la ghiseul cu constatarea.
daca e prima abatere, ai sanse mari sa-ti reduci perioada de suspendare cu 30 de zile, dar trebuie sa te agiti in plus pentru asta (cerere, dosare, figuri si alte alea, mie mi-a fost lene, am avut soferi ).
bafta la examen, eu mi l-am lua doar la a treia incercare, toceste noul cod si regulamentul. chestionarele-s cam vax, nu te baza pe ele.
|
inceputul paginii |
|
dan
Neinregistrat
Mesajul acesta:
07-01-2008 21:16
|
este vina celui care conducea tirul deoarece un te-a lasat sa il depasesti.
|
inceputul paginii |
|
tudor
Neinregistrat
Mesajul acesta:
16-01-2008 20:36
|
permis expirat
mi-am dat seama ieri ca mi-o expirat permisul de doua luni. pana imi fac altul, pot circula pe drumurile publice ? ce risc ? contraventie ? dosar penal ?
|
inceputul paginii |
|
eu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
17-04-2008 19:53
|
Re: Re: Permis suspendat
Mai, nu stiu cate sanse ai, pot sa-ti spuna ca nu trebuia sa te angajezi in depasire, mai ales pt ca nu aveai vizibilitate, etc.
Mi se pare ca ai facut o manevra cam periculoasa, sincer, dar nici sa stai in spatele tirului tot drumul nu puteai...
Acum depinde cum ti-o fi norocul, dar eu nu vad prea multe sanse. | NUUUUUUUUUUUUUUUUU..........asta e......3 luni........si yo sunt la fel...da pt viteza
|
inceputul paginii |
|
eu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
17-04-2008 19:59
|
Re: permis expirat
mi-am dat seama ieri ca mi-o expirat permisul de doua luni. pana imi fac altul, pot circula pe drumurile publice ? ce risc ? contraventie ? dosar penal ? | dosar penal..........
|
inceputul paginii |
|
dan
Neinregistrat
Mesajul acesta:
11-06-2008 10:50
|
perioada suspendare expirata
salut am si eu o intrebare..daca mi-a exiprat perioada de suspendare si nu mi-am ridicat permisul de la ghiseu pot sa circul cu masina?
|
inceputul paginii |
|
andrei
Neinregistrat
Mesajul acesta:
10-01-2009 15:09
|
Re: perioada suspendare expirata
salut am si eu o intrebare..daca mi-a exiprat perioada de suspendare si nu mi-am ridicat permisul de la ghiseu pot sa circul cu masina? | nu
ca si cum nu ai avea si i-ti mai face si dosar
|
inceputul paginii |
|
turby
Newbie
Mesajul acesta:
14-01-2009 13:54
|
perioada suspendare expirata
Salut! Intrebarea mea este: daca ultima zi in care am permisul suspendat pica intr-o sambata, pot sa ma duc sa-mi ridic permisul in acea sambata, sau tb sa astept pana luni?
|
inceputul paginii |
|
Myhai
Newbie
Mesajul acesta:
24-11-2010 10:42
|
Re: perioada suspendare expirata
Salut. Aveti idee in ce zile se da examenul pt redobandirea permisului in Alexandria?
|
inceputul paginii |
|
raducku19
Newbie
Mesajul acesta:
21-12-2010 16:56
|
Re: Re: Permis suspendat
fratilor, am si eu o problema....m`a prins cu alcoolemie 0.54 mg la fiola...la sange mi`a iesit 0.7 mg...ce tre sa fac acum ?..ca nu stiu )..de 4 luni stau fara permis :|
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|