Autor | Mesaj |
kosovar
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
22-02-2008 18:12
|
nu faceti pipi cand va opreste politia
salutare
linga piatra neamt, un tovaras agent care nu avea in cap decat sa ma indrume catre judecatoria judetului(pe 2 ianuarie nu lucra nimeni acolo)mi-a suspendat carnetul. nu am semnat procesul verbal, iar agentul a oprit un sofer aflat in trafic sa-i fie martor. aici incepe apelul meu: nu faceti pipi pe voi cand va opreste politia. incercati sa ajutati un participant la trafic gandind ca maine poti fi inlocul lui, Capbun Catalin nu a gandit asa, a semnat si a fugit. eu il rugam sa scrie pe procesul verbal doar adevarul: starea carosabilului, intensitatea circulatiei, starea psihologica a conducatorilor auto cand se prognoza cod portocaliu(din galben). rugamintea: cand puteti, nu va uitati la 5 minute castigate, ajutati un coleg, nu fugiti, nu ...pipi. Capbun privea stupefiat la actele lui in mana politistului. nu am numarul lui de telefon sa-l citez ca martor, pentru ca eu in exces de zel am facut contestatie, ma judec cu politia rutiera si sper sa-idovedesc.
va doresc mult curaj
tel. 0766742805 (nu-i asa ca am curaj?)
|
inceputul paginii |
|
Benelux
Newbie
Mesajul acesta:
07-11-2008 08:18
|
Re: nu faceti pipi cand va opreste politia
Bravo. Nu esti singurul, oricum vei cistiga, stai linistit !
Si eu am fost pus intr-o situatie asemanatoare, insa eu am amenintat direct "martorul oprit de politie" i-am spus sec : "Prietene, daca vrei sa ne vedem in instanta si sa iti pierzi timpul prin salile de judecata, semneaza, eu oricum ma voi mai vedea cu domnii politisti pe la judecatorie".
Si a functionat. La romani faci treaba doar prin impunerea sentimentului de frica... din pacate... la noi nu exista simt civic, spirit de colegialitate, de echipa, etc...
|
inceputul paginii |
|
adelina1234
Newbie
Mesajul acesta:
25-07-2011 20:53
|
Re: Re: nu faceti pipi cand va opreste politia
Bravo,eu nu am fost pusa intr-o asemenea situatie dar apreciez ca ai deschis acest topic
http://ptfemei.ro/ sclipici,acril,gel uv,unghii,
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|