Autor | Mesaj |
adonis
Newbie
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
25-02-2007 10:42
|
o intrebare?
Am un vw polo 1.4 16 valve,mi sa aprins in bord un beculet, m-am uitat pe carte si e ceva cu sonda lambda,stie cineva ce problema are...dar intre timp becul nu sa mai aprins? a fost ceva intamplator?sau e ceva grav, nu prea ma pricep si as vrea daca doriti sa ma ajutati, multumesc!
|
inceputul paginii |
|
green
Administrator
Mesajul acesta:
28-02-2007 16:11
|
Re: o intrebare?
Am un vw polo 1.4 16 valve,mi sa aprins in bord un beculet, m-am uitat pe carte si e ceva cu sonda lambda,stie cineva ce problema are...dar intre timp becul nu sa mai aprins? a fost ceva intamplator?sau e ceva grav, nu prea ma pricep si as vrea daca doriti sa ma ajutati, multumesc! |
Atata timp cat beculetul e stins, nu ai nicio problema. Nu stiu de ce s-o fi aprins atunci, dar daca nu se mai stinge, inseamna ca ai ceva defectiuni la sonda lambda sau valva EGR.
Daca vrei sa stii exact ce s-a intamplat si care din cele doua probleme a fost semnalata cand s-a aprins beculetul, eu zic ca cel mai bine e sa-i faci un test.
|
inceputul paginii |
|
loredana_80
Newbie
Mesajul acesta:
01-03-2007 13:45
|
Am un vw polo 1.4 16 valve,mi sa aprins in bord un beculet, m-am uitat pe carte si e ceva cu sonda lambda,stie cineva ce problema are...dar intre timp becul nu sa mai aprins? a fost ceva intamplator?sau e ceva grav, nu prea ma pricep si as vrea daca doriti sa ma ajutati, multumesc! |
Aceeasi problema o am si eu pe o Fabia 1.4, numai ca la mine nu se mai stinge beculetul. Am fost cu ea in service, am pus-o la tester si cica s-ar parea ca ar fi sonda lambda. Mi-au facut ei ceva sa se stinga beculetul, in schimb la putin timp s-a aprins iar.
Parerea mea e sa mergi si tu sa vezi exact ce are,pentru ca daca ar fi de la sonda masina consuma si mai mult. Eu am observat la mine consumul mai mare.
In schimb am mai cautat pe internet sa nu prea gasesc mai multe informatii despre sonda Lambda, cat costa, cum se schimba, etc. Daca cumva mai afli tu ceva te-as ruga sa-mi spui si mie.
Multumesc
|
inceputul paginii |
|
Lucian
Neinregistrat
Mesajul acesta:
01-03-2007 15:26
|
Re: Re: o intrebare?
Am mai vazut cazuri pe forumuri la dieseluri...aceeasi problema..era din cauza ca au alimentat cu o motorina de calitate mai proasta. Asa ca vezi..poate si tu ai pus o benzina de calitate mai proasta. Daca e asa , nu mai baga de la firma aia , sau tipul ala de benzina.
|
inceputul paginii |
|
Pilotul
Neinregistrat
Mesajul acesta:
07-03-2007 15:19
|
Re: Re: Re: o intrebare?
trebuie sa mergi mai sportiv cu ea si din cand in cand sa vada drumuri in afara orasului la viteze mai mari. Catalizatorul masinii tale este un catalizator DeNox de acumulare a sulfului ( nitroxizilor) si se auto curata la temperaturi de peste 400 gr celsius, ori la aceste temperaturi nu ajunge decat cu un mers sportiv. Becul s-a aprins pentru ca s-a depasit limita de colmatare si au aparut discrepante intre plaja ideala si cea calculata de date prelevate de pe sondele lambda. cartea spune ca la 2min de mers normal in oras este nevoie de min 2sec de accelerare sustinuta incat catalizatorul sa se mai curete. Mergi mai sportiv!. La cinci functionari repetate mormale(teste pe care softul motorului la face singur) stinge becul si trece eroarea din prezenta in intermitenta.
|
inceputul paginii |
|
ioandragos
Newbie
Mesajul acesta:
10-03-2007 15:18
|
salut...nu te pot ajuta..dar poate ma poate aj pe mine cineva. am un vw golf 4 an 2000 si mi s-au aprins 2 beculwete galbene pe bord: unul de airbag si unul nu stiu ce inseamna: un cerc incadrat intre 2 paranteze, parantezele cu linie discontinua. CE INSEAMNA SEMNUL ASTA? Va salut si astept ajutor!
|
inceputul paginii |
|
polo9n
Neinregistrat
Mesajul acesta:
29-06-2007 12:31
|
Re: Re: o intrebare?
salut...nu te pot ajuta..dar poate ma poate aj pe mine cineva. am un vw golf 4 an 2000 si mi s-au aprins 2 beculwete galbene pe bord: unul de airbag si unul nu stiu ce inseamna: un cerc incadrat intre 2 paranteze, parantezele cu linie discontinua. CE INSEAMNA SEMNUL ASTA? Va salut si astept ajutor! |
inseamna ca ti s-au uzat placutele de frana
|
inceputul paginii |
|
luci
Neinregistrat
Mesajul acesta:
09-09-2007 02:15
|
Re: Re: Re: o intrebare?
benzina proasta asa am patit si eu si am schimbat statia peco
|
inceputul paginii |
|
yo
Neinregistrat
Mesajul acesta:
09-10-2007 21:00
|
si eu am un polo happy de 1.2 si incepind de ieri s-a aprins beculetul care indica probleme la sistemul de evacuare
de 24 ore nu s-a mai stins
benzina este buna ca de cind am luat masina am bagat numai carrera 100 de OMV nu altceva
am sunat ceva mecanic care mi-a zis ca este ori sonda lambda sau catalizatorul
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|