Autor | Mesaj |
badju
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
13-04-2007 20:24
|
golf III
ce ziceti despre golfurile 3 din bucuresti? sunt omorate sau nu?... as vrea unul si in bucuresti sunt cele mai ieftine
|
inceputul paginii |
|
vassi
Newbie
Mesajul acesta:
16-04-2007 12:49
|
Re: golf III
ce ziceti despre golfurile 3 din bucuresti? sunt omorate sau nu?... as vrea unul si in bucuresti sunt cele mai ieftine | eu as alege golf 3.era din 97 ,1.9tdi 110 cp varianta pink floyd cu incalzire in scaune,etc,clima. trebuie sa te gandesti cand cumperi o masina sa fie ieftin de intretinut, iar la golf ai 2 bucse, un pivot, o bieleta de dir, cap bara. si esti boier. si nimeni nu poate contesta motoru de vw e the best :P
|
inceputul paginii |
|
I_luv_carz
Junior member
Mesajul acesta:
17-04-2007 16:59
|
ce ziceti despre golfurile 3 din bucuresti? sunt omorate sau nu?... as vrea unul si in bucuresti sunt cele mai ieftine |
Golf 3 e bun si fiabil, merge bine in Buc. Dar avand in vedere ca nu o sa ramai la masina asta toata viata si o vei vinde la un moment dat eu zic sa eviti sa iei una in 3 usi ca e greu ca draq sa scapi de ea ulterior.
|
inceputul paginii |
|
golf
Neinregistrat
Mesajul acesta:
18-10-2008 02:08
|
eu sunt din ploiesti si am cumparat un golf 3 cabrio din bucuresti. era destul de zgomotos la socuri intr-adevar. totusi l-am luat si cu 2 mil jumate am schimbat bieletele antiruliu , bucsile la bara stabilizatoare, la bascule, palierii la amortizoare pe fata , bendixul si bucsile la puntea pe spate. acum e perfecta. e foarte buna e 1.8 de 90 cp consuma destul de putin si sunt f multumit de ea
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|