Autor | Mesaj |
Mihaitza 19
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
24-01-2005 19:04
|
Golf 4 tuning
Daca stie cineva ceva site cu golfuri "tunate" il rog sa imi scrie pe forum, sau niste poze!!!!
|
inceputul paginii |
|
mtdragos
Neinregistrat
Mesajul acesta:
04-02-2005 11:47
|
Re: Golf 4 tuning
Salutare. Am vazut si eu una in Alexandria. Era beton..neagra, 2 tevi etc. Dar vreau si eu niste poze si daca poti sa-mi dai si ceva informatii de unde pot cumpara ceea ce-mi recomanzi! Nu vreau sa le fac in garaje asa cum se cam procedeaza pe la noi. Adica vreau calitate.Voi cauta ceva pt tine si cred ca am si ceva poze. Sa-mi dai si mie mailul tau.
|
inceputul paginii |
|
mtdragos
Neinregistrat
Mesajul acesta:
07-02-2005 09:07
|
Vezi ca eu sunt la serv! Poate imi fac timp zilele astea si iti trimit ceva! mtdragos@yahoo.com este adresa mea. Imi poti trimite poze prin atasament. Te invat alta data ca nu am timp acum. Apropo sunt din Buc. Stiu gasesc de toate aici ai spune tu. Mai vb Pa
|
inceputul paginii |
|
mtdragos
Neinregistrat
Mesajul acesta:
07-02-2005 16:17
|
Re: Re: Golf 4 tuning
Vezi ca ai uitat sa-mi dai si mie adresa ta de mail! Astept ! Te saluta MTD!
|
inceputul paginii |
|
alex
Neinregistrat
Mesajul acesta:
07-02-2005 21:33
|
Daca stie cineva ceva site cu golfuri "tunate" il rog sa imi scrie pe forum, sau niste poze!!!![/quot e] orce
|
inceputul paginii |
|
mtdragos
Neinregistrat
Mesajul acesta:
08-02-2005 12:05
|
Sa inteleg ca-ti vine un golf 5 nou nout? Eu am poze doar cu 4!Nu stiu sigur sa ma mai iuit pe acasa si de 5! Vezi ca iti trimit ceva pe mail.
|
inceputul paginii |
|
mtdragos
Neinregistrat
Mesajul acesta:
09-02-2005 11:17
|
Nu stiu ce se intampla dar nu-ti pot trimite nici o poza pe mail azi ! Am adus de acasa si golf IV ! Culmea! Mai incerc mai tarziu sau maine!
|
inceputul paginii |
|
Mocuta
Neinregistrat
Mesajul acesta:
27-09-2005 21:36
|
salutare ! Mocuta este userul meu si am si eu o mica rugaminte la tine. de curand mi-am achizitionat un golf IV, si daca poti sa imi dai si mie mai multe detalii despre revizii la cati Km se fac, uleiul la cat se schimba , filtrele la fel la cat se schimba...si am auzit ca si distributia ar trebui schimbata la un anumit nr de km....
sincer nu stiu prea multe informatii dp masina ...si orice info mi-ar fi utila ...Merci mult
Mocuta
P.S. daca sti cum as putea face si de o carte tehnica/manual in limba romana sau macar Engleza ti-as fi recunoscator..al meu este in Germana...masina fiind adusa din Germania
|
inceputul paginii |
|
mihaitza_tdi
Neinregistrat
Mesajul acesta:
03-10-2005 10:31
|
Salut! uleiul se schimba la 15 000 km impreuna cu filtru de ulei. Filtru de polen de aer se schimba la 30.000km. curea de distributie eu am pus curea eskaef care merge 90.000km. ce motor ai pe el cu pompe diuze sau simplu? nr meu de tel 0742 93 92 45. daca vrei mai multe informatii suna-ma sau vb pe net. eu sunt din oradea. masina din ce an ii? sper sa iti fiu de ajutor!
|
inceputul paginii |
|
Cornel
Neinregistrat
Mesajul acesta:
03-10-2005 12:11
|
sunt cule
|
inceputul paginii |
|
Radu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
07-01-2006 19:21
|
Re: Re: Re: Golf 4 tuning
look at other pimp Golf
www.automotor.tv
|
inceputul paginii |
|
skela
Neinregistrat
Mesajul acesta:
07-01-2007 18:14
|
nico tuning.ro
|
inceputul paginii |
|
Inginerul
Neinregistrat
Mesajul acesta:
20-01-2007 13:44
|
salutare ! Mocuta este userul meu si am si eu o mica rugaminte la tine. de curand mi-am achizitionat un golf IV, si daca poti sa imi dai si mie mai multe detalii despre revizii la cati Km se fac, uleiul la cat se schimba , filtrele la fel la cat se schimba...si am auzit ca si distributia ar trebui schimbata la un anumit nr de km....
sincer nu stiu prea multe informatii dp masina ...si orice info mi-ar fi utila ...Merci mult
Mocuta
P.S. daca sti cum as putea face si de o carte tehnica/manual in limba romana sau macar Engleza ti-as fi recunoscator..al meu este in Germana...masina fiind adusa din Germania |
Si pe mine m-ar interesa un astfel de manual. Nu ca as vrea s-o repar singur dar as vrea sa vad ce fel de becuri foloseste la lampile din spate, ce fel de becuri in faruri, modul de schimbare al lor.
De exemplu vreau sa-mi pun boxe in usile din spate pentru ca nu are, are doar sita si vreau sa stiu daca are cablurile trase s.a.m.d..
|
inceputul paginii |
|
sofer de buc
Neinregistrat
Mesajul acesta:
23-05-2007 01:03
|
depinde de model.unele au trase cablajele cu tot cu mufa altele chiar de loc.ex. a mea nu a avut de loc si a tredut sa demontez fata de usa. dar un amic lea avut si nu sa chinuit de loc.
|
inceputul paginii |
|
sofer de buc
Neinregistrat
Mesajul acesta:
23-05-2007 01:05
|
Re: Re: Re: Re: Golf 4
vreau si eu un carlig de remorca pentru golf 4 variant 2003
|
inceputul paginii |
|
george
Neinregistrat
Mesajul acesta:
21-09-2007 15:11
|
Si pe mine m-ar interesa un astfel de manual. Nu ca as vrea s-o repar singur dar as vrea sa vad ce fel de becuri foloseste la lampile din spate, ce fel de becuri in faruri, modul de schimbare al lor.
De exemplu vreau sa-mi pun boxe in usile din spate pentru ca nu are, are doar sita si vreau sa stiu daca are cablurile trase s.a.m.d.. |
am aceeasi problema.. ai gasit ceva??
|
inceputul paginii |
|
gj-01-lau
Neinregistrat
Mesajul acesta:
04-11-2007 19:16
|
Am eu manualin limba romana de golf IV
Apropo am si eu un golf IV 1,4 16V 55KW , din 2002 , si m-ar interesa o cotiera originala, eleron si proiectoare pt golf IV
De exemplu vreau sa-mi pun boxe in usile din spate pentru ca nu are, are doar sita si vreau sa stiu daca are cablurile trase s.a.m.d.. |
|
inceputul paginii |
|
gj-01-lau
Neinregistrat
Mesajul acesta:
04-11-2007 19:18
|
Golf 4 tuning
Am eu manual in limba romana de golf IV
Apropo am si eu un golf IV 1,4 16V 55KW , din 2002 , si m-ar interesa o cotiera originala, eleron si proiectoare pt golf IV
|
inceputul paginii |
|
dan-G.IV
Neinregistrat
Mesajul acesta:
01-12-2007 00:01
|
Am eu manual in limba romana de golf IV
Apropo am si eu un golf IV 1,4 16V 55KW , din 2002 , si m-ar interesa o cotiera originala, eleron si proiectoare pt golf IV |
vreau si eu cartea de golf IV in engleza sau romana daca zici ca o ai pls. danvirag@yahoo.com
pdf sau o copie
merci!!!
|
inceputul paginii |
|
florin
Neinregistrat
Mesajul acesta:
30-01-2008 21:57
|