Autor | Mesaj |
YulyMan
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
01-03-2007 15:51
|
Chrysler Sebring
As fi mai mult decat incantat daca as avea cat mai multe informatii despre Sebring DOCH 16V LX. Informatii referitoare la fiabilitate, consumabile, pret consumabile, mecanica, dinamica, etc. Daca e cineva care are un Sebring sa-mi spuna si mie cum se comporta dupa un an sau doi. Eu urmeaza sa am unul peste cateva zile. Ce m-a impresionat? Design-ul si numarul mic de unitati vandute in Romania.
|
inceputul paginii |
|
I_luv_carz
Junior member
Mesajul acesta:
02-03-2007 16:01
|
Re: Chrysler Sebring
As fi mai mult decat incantat daca as avea cat mai multe informatii despre Sebring DOCH 16V LX. Informatii referitoare la fiabilitate, consumabile, pret consumabile, mecanica, dinamica, etc. Daca e cineva care are un Sebring sa-mi spuna si mie cum se comporta dupa un an sau doi. Eu urmeaza sa am unul peste cateva zile. Ce m-a impresionat? Design-ul si numarul mic de unitati vandute in Romania. |
stai linistit... la preturile la care Sebringul vine in Europa nu se merita. masina este printre cele mai proaste din clasa ei ( cu geamanul sau Dodge Stratus) in USA. Te intereseaza Chrysler: uita-te la 300 ( daca se poate 300C si mai bine), PT Cruiser si Pacifica. poate un Voyager ar mai merge dar Neon si Sebring: KEEP OUT! Sau ia doar daca e un chilipir...
|
inceputul paginii |
|
dany
Neinregistrat
Mesajul acesta:
03-10-2007 21:43
|
Re: Re: Chrysler Sebring
daca te iei dupa gaste ...fa ce vrei ....eu am unu si cum e cea mai prosta din gresala sau coincidenta am si un neon.....crede-ma ca merita toti banii...merita tot ....in afara de consumul cvare la sebringul de 2000 140 de cai e de 9
in rest avioane frate
si daca e chilipir si madina proasta nu as vedea de ce sa o ieikeep out....stii tu l******
|
inceputul paginii |
|
l33scu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
16-03-2008 23:23
|
Re: Re: Re: Chrysler Sebring
i luv carz.....are perfecta dreptate....si eu am luat tzapa....este suprba masinutza....frumusica.....dar proasta rau.....si nu consuma 9....ci peste 12....
|
inceputul paginii |
|
lucy
Neinregistrat
Mesajul acesta:
29-09-2008 14:30
|
Re: Re: Re: Re: Chrysler Sebring
i luv carz.....are perfecta dreptate....si eu am luat tzapa....este suprba masinutza....frumusica.....dar proasta rau.....si nu consuma 9....ci peste 12.... | si eu am un neon cu punte de benzita tuning ptr cativa cai in plus dar 12 nu prea are cum sa ia si defecte la ea nici o sansa, doar daca nu se fac reviziile cand trebuie atunci pot sa apara probleme ca la orice masina
|
inceputul paginii |
|
Byl_anonima
Neinregistrat
Mesajul acesta:
20-11-2008 09:08
|
Re: Re: Re: Re: Re: Chrysler Sebring
Buna ziua.
Urmeaza sa-mi achizitionez si eu o astfel de masinuta si sunt in dilema... Sunt curioasa cum e asa ca si masina, cum se comporta pe sosea, cat costa o revizie, cat consuma... Despre aspect n-am ce supune... e superrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|