Autor | Mesaj |
todo
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
05-10-2005 00:34
|
ajutatima varog!
Am un bmw 520I (e34)cu cutie automata,prima am sparto iar acum nu stiu sigur daca plec cu 1,2,3 si dupaia ai dau D se va sparge si asta!?
|
inceputul paginii |
|
Bogdan
Neinregistrat
Mesajul acesta:
07-12-2005 23:56
|
Re: Re: Re: ajutatima varog!
Wei... cica da... eu sunt in USA si stiu oleaca despre masinile cu cutie automata... daca o lasi asa mult timp... normal... trebe schimbata... chiar daca te costa o gramada...
|
inceputul paginii |
|
alinutz
Neinregistrat
Mesajul acesta:
15-01-2006 23:18
|
Re: ajutatima varog!
ma yo zic sa pui o cutie de viteze manuala cai mai buna. aia automata ii pt aia ce nu stiu conduce
|
inceputul paginii |
|
Marcutz
Neinregistrat
Mesajul acesta:
29-01-2006 12:56
|
Am un bmw 520I (e34)cu cutie automata,prima am sparto iar acum nu stiu sigur daca plec cu 1,2,3 si dupaia ai dau D se va sparge si asta!? |
Ma eu zic sai pui o cutie de viteza automata si i pui niste manere la volan si deacolo sa schimbi vieza si te asigur ca o sa mearga
|
inceputul paginii |
|
unX
Neinregistrat
Mesajul acesta:
02-02-2006 12:26
|
Re: Re: ajutati-ma va rog!
Parerea mea e ca nu ai ce cauta cu cutie de viteze automata pe un BMW.
|
inceputul paginii |
|
Olimpik
Neinregistrat
Mesajul acesta:
06-03-2006 11:20
|
Am un bmw 520I (e34)cu cutie automata,prima am sparto iar acum nu stiu sigur daca plec cu 1,2,3 si dupaia ai dau D se va sparge si asta!? |
Pentru mers normal folosesti pozitia Drive (D)
Daca vrei mers sportiv poti folosi pozitia 3, care semnifica utilizarea numai a primelor 3 trepte ale cutiei. Verifica daca nu ai si un buton care comuta intre stilul sport si cel normal si atunci poti folosi NUMAI D-ul. Nu ai ce cauta in treptele 1-2 de cat daca remorci un elefant prin zapada.
|
inceputul paginii |
|
Gatsby
Administrator
Mesajul acesta:
14-03-2006 20:38
|
Nu cred ca merita investitia sa ti ei o cutie noua, mai ales ca masina nu mai este la prima tinerete. Daca crezi ca poti sa mergi doar in drive nu cred ca o sa ai probleme cu ea, daca nu ...tre sa scoti ceva verzisori..
|
inceputul paginii |
|
Airman040669
Neinregistrat
Mesajul acesta:
16-01-2007 15:17
|
Masinile cu cutie automata pot fi conduse, un timp, in regim manual (pozitiile 1-2, 3 si apoi D) ar uzura este mai mare. Nu se va sparge dar iti termina pinioanele. Sfat: schimb-o !
|
inceputul paginii |
|
Gica
Neinregistrat
Mesajul acesta:
16-01-2007 16:48
|
Re: Re: ajutatima varog!
Masinile cu cutie automata pot fi conduse, un timp, in regim manual (pozitiile 1-2, 3 si apoi D) ar uzura este mai mare. Nu se va sparge dar iti termina pinioanele. Sfat: schimb-o ! |
Parerea mea e ca intre timp a aflat daca se sparge sau nu
|
inceputul paginii |
|
Underground
Newbie
Mesajul acesta:
29-03-2007 03:01
|
Re: Re: Re: ajutatima varog!
eu zic sa o schimbi, nu-ti bate joc de masina pt ca o sa isi bata shi ea joc de tine shi o sa te lase pe jos, asa ca daca vrei sa te mai slujeasca shimbai cutia de viteze eventual cu una sh ca sunt o gramada pe piata la dezmembrari
|
inceputul paginii |
|
Pagina: 1 din 1 | Du-te la pagina:
1
|
|
SFATUL ZILEI:
Daca simti un miros urat in masina apeleaza la serviciul de igienizare a instalatiei de aer conditionat auto! Preturi de la 49 lei / masina!
ANUNTURI SECOND HAND
FORUM - DISCUTII DESPRE MASINI
Ai intrebari, nelamuriri sau probleme cu masina? Scrie-le pe forum si vei primi raspuns de la membrii si administratorii nostri!
Ultimele mesaje:
Reparatii injectoare 1.6 TDI SIEMENS - Vw, Audiscris de victor56 pe 18 Oct, 10:34
Reparatii Injectoare - Reconditionari Injectoarescris de victor56 pe 23 Aug, 12:30
Reparatii Injectoare Pompa Duza 1.9 TDI - 2.0 TDIscris de victor56 pe 15 Nov, 12:25
REPARATII INJECTOARE OPEL ASTRA 1.7 CDTIscris de victor56 pe 30 Mar, 10:46
Service auto Bucurestiscris de cezarculetu78 pe 30 Jul, 10:47
Reparatii injectoare Vw, Audi, Skoda, Seatscris de victor56 pe 07 Jul, 11:17
Reparatii Injectoare Logan 1.5 DCIscris de victor56 pe 23 Apr, 09:12
Jante din aliaj si tabla - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Anvelope de vara si iarna - Vadreximscris de damyy2019 pe 08 May, 09:40
Cauciucuri de vara si iarna - Premium sau Buget ?scris de damval2019 pe 26 Mar, 09:22
scrie pe forum
|