Autor | Mesaj |
filaret4x4@y
Neinregistrat
IP: inregistrat
Mesajul acesta:
15-10-2007 18:20
|
Golf 3 sau Golf 2
Tocmai vreau sa-mi achizitionez un Golf.Am gasit unul din 92 Golf 3 la 3600 neg....dar an inteles ca nu-s pre reusite Golf 3.....mai bine un golf 2.Ce sfat imi dati.Merci
|
inceputul paginii |
|
clau
Neinregistrat
Mesajul acesta:
22-10-2007 00:01
|
Re: Golf 3 sau Golf 2
nu recomand golf trei mai bine iti i-ai un golf doi eu am un golf doi cu patru usi modificat exterior si sunt foarte multumit
|
inceputul paginii |
|
eu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
06-11-2007 16:11
|
Tocmai vreau sa-mi achizitionez un Golf.Am gasit unul din 92 Golf 3 la 3600 neg....dar an inteles ca nu-s pre reusite Golf 3.....mai bine un golf 2.Ce sfat imi dati.Merci
|
fratioare golf trei nu 2 pe cuvant
|
inceputul paginii |
|
eu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
06-11-2007 16:12
|
Re: Re: Golf 3 sau Golf 2
nu recomand golf trei mai bine iti i-ai un golf doi eu am un golf doi cu patru usi modificat exterior si sunt foarte mult
daca ai avea 3 ai fi mai multumit
|
inceputul paginii |
|
brandu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
14-11-2007 17:24
|
Re: Re: Re: Golf 3 sau Golf 2
am glof 3 si nici prin cap nu mi-a trecut vreodata ca ar fi mai reusit golf 2, se zicea asta acum 10 ani, cand erau scumpe piesele la golf 3 si la golf 2 se gaseau in dezmembrari , dar acum ,, gasesti orice in dezmembrari
.
|
inceputul paginii |
|
GOLF 2
Neinregistrat
Mesajul acesta:
21-11-2007 21:28
|
nu recomand golf trei mai bine iti i-ai un golf doi eu am un golf doi cu patru usi modificat exterior si sunt foarte multumit
|
|
inceputul paginii |
|
mau65
Neinregistrat
Mesajul acesta:
07-12-2007 17:38
|
|
am si eu unGolf2...din 84,e turbat.Iti recomand Golf 2.Nu are nici o gaura in caroserie
|
inceputul paginii |
|
mishu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
27-12-2007 00:48
|
ia=l frate.. mie mi se pare diferenta de la cer la pamant !!intre 2 si 3.. eu am 3... si n-are nimic... din 93.. e al meu.. daca n-o lovesti si ii shimbi uleiu astea... n-ai necazuri.. !
|
inceputul paginii |
|
mishu
Neinregistrat
Mesajul acesta:
27-12-2007 00:50
|
[stie frate cineva... cum se repara un regluator de relanti.. sau cat costa unu nou ?! sau daca-l iau de la dezmembrari.. are vreun rost ??? plm.. da-ti-mi si mie un mail (mishu_toma_mishu@yahoo.com) .. problema e ca.. masina zici k e posedata... se tureaza si se subtureaza singura.. si.. inafara de a-l schimba.. am incercat multi mecanici.. nimeni nu i-a dat de cap astept mail pls !!
|
inceputul paginii |
|
CHINEZU
Neinregistrat
Mesajul acesta:
05-01-2008 23:38
|
GOLF 3
AM UN GOLF 3 DIN 95 1.9 TDI SI SUNT FOARTE MULTUMIT DE EL, CELE DE 1.9 TD INTRADEVAR NU SUNT REUSITE
|
inceputul paginii |
|
alex
Neinregistrat
Mesajul acesta:
06-01-2008 18:45
|
Re: Re: Re: Golf 3
[stie frate cineva... cum se repara un regluator de relanti.. sau cat costa unu nou ?! sau daca-l iau de la dezmembrari.. are vreun rost ??? plm.. da-ti-mi si mie un mail (mishu_toma_mishu@yahoo.com) .. problema e ca.. masina zici k e posedata... se tureaza si se subtureaza singura.. si.. inafara de a-l schimba.. am incercat multi mecanici.. nimeni nu i-a dat de cap astept mail pls !! |
eu am un golf 3, am fost foarte multumit pina am dat cu el intr-un podet si l-am botit.
dati-mi o solutie unde sa gasesc o caroserie model 1988 variant mersi
|
inceputul paginii |
|
golf2
Neinregistrat
Mesajul acesta:
06-01-2008 20:32
|
|
|
inceputul paginii |
|
petre_mk3
Neinregistrat
Mesajul acesta:
11-01-2008 10:11
|
Re: Re: Re: Golf 3 sau Golf 2
Intra pe www.vwforum.ro pe forum la sectiunea forum golf3/vento si gasesti o gramada de raspunsuri[stie frate cineva... cum se repara un regluator de relanti.. sau cat costa unu nou ?! sau daca-l iau de la dezmembrari.. are vreun rost ??? plm.. da-ti-mi si mie un mail (mishu_toma_mishu@yahoo.com) .. problema e ca.. masina zici k e posedata... se tureaza si se subtureaza singura.. si.. inafara de a-l schimba.. am incercat multi mecanici.. nimeni nu i-a dat de cap astept mail pls !! |
|
inceputul paginii |
|
leoncio
Neinregistrat
Mesajul acesta:
16-01-2008 18:21
|
intre golf 2 si golf 3 e o diferenta de la cer la pamant .....am avut un 2 si greu greu l-am dat...imi facea numai necazuri.....de cand mi-am luat 3{de 2 ani}pot spune ca i-am bagat numai benzina si ulei...atat si am aproape o suta de mii facuti
|
inceputul paginii |
|
lory sm
Neinregistrat
Mesajul acesta:
20-02-2008 00:22
|
ai dreptate frate mai bine golf 3 decat golf 2 cie
ia=l frate.. mie mi se pare diferenta de la cer la pamant !!intre 2 si 3.. eu am 3... si n-are nimic... din 93.. e al meu.. daca n-o lovesti si ii shimbi uleiu astea... n-ai necazuri.. ! | mai bine golf 3 de 10000 de ori
|
inceputul paginii |
|
tymofte
Neinregistrat
Mesajul acesta:
23-02-2008 20:12
|
|
inceputul paginii |
|
mau65
Neinregistrat
Mesajul acesta:
17-03-2008 20:52
|
[Cam asa e.Cica Golf 3 nu e ca 2.Am un Golf 2 din 84,e splendid,i-am pus roti pe 15 ,arcuri rosii joase si i-am facut stopuri negre.Sunt cele mai bune.Nu am poze sa iti arat .Sfatul meu e sa iei un 2 .Diesel,de 1,6 turbo,de 70 CP este al meu.As dori un intercooler,dar inca nu am bani pentru asa ceva.Si benzinarele sunt bune,de 1,6, mai ales ca acum motorina se scumpeste conmtinuu.Am avut si un Golf 1 cu motor benzina de 1,6.E super.Te sfatuiesc sa iei un Golf 2 benzina de 1,6 din 1991-1992,sunt foarte bune.Au alimentare injectie monopunct.
|
inceputul paginii |
|
teo
Neinregistrat
Mesajul acesta:
24-04-2008 19:51
|
dragul meu golful 3 este deja cotet la anii aceiaTocmai vreau sa-mi achizitionez un Golf.Am gasit unul din 92 Golf 3 la 3600 neg....dar an inteles ca nu-s pre reusite Golf 3.....mai bine un golf 2.Ce sfat imi dati.Merci
|
|
inceputul paginii |
|
teo
Neinregistrat
Mesajul acesta:
24-04-2008 19:52
|
golful 2 este expirat si e non euroTocmai vreau sa-mi achizitionez un Golf.Am gasit unul din 92 Golf 3 la 3600 neg....dar an inteles ca nu-s pre reusite Golf 3.....mai bine un golf 2.Ce sfat imi dati.Merci
|
|
inceputul paginii |
|
adi
Neinregistrat
Mesajul acesta:
24-04-2008 20:04
|
praguri,aripi fata,semiaripi spate,haion,toate sunt ruginite la anii aia credema am avut deja 2 si acum fac lucrari de tinichigerie la al 3-lea golf 3 probleme cu trapa,ruginesc in jurul trapei,la clantele de la usi,aproape la toate golfurile 3,sunt mai slabe in tabla ca golful 2,exclusi cei care au pus ulei in praguri au antifonat masina dar din pacate acei oameni sunt putini,dragul meu golful 3 este deja cotet la anii aceia |
|
inceputul paginii |
|